Diablo 4 için 40 dakikalık oynanış videosu sızdı

Alparslan Gürlek 19.09.2022 - 12:04
Reddit'te tespit edildiği üzere Diablo 4 için tam 40 dakikadan daha uzun ve iki klipten oluşan oynanış görüntüleri sızdırıldı.

Reddit üzerinde tespit edilip paylaşıldığı üzere sızdırılan 40 dakikadan daha uzun Diablo 4 oynanış görüntüleri iki klipten oluşuyor. Kimin sızdırdığı henüz belli olmasa da oynanış görüntülerinin üzerinde kocaman filigranlar olduğundan Blizzard'ın yakında tespit edip bunları kaldırması da muhtemel. Ancak yayınlanan videolar oyunun detaylarına derinlemesine bakmamıza da olanak sağlıyor.

Diablo 4 için 40 dakikadan uzun oynanış videosu sızıntısı

Son günlerde sızıntı kelimesi artık çok beklenen büyük oyunlar için de anılmaya başladı. Bildiğiniz gibi bu hafta sonu GTA 6'nın sızdırılan kaynak kodları ve görüntüleriyle geçti. Yeni haftaya da Diablo 4 için sızdırılan görüntülerle giriyoruz. Yine daha önce sızıntılarını görsek de oyun hakkında gelen her yeni haber mutlaka daha fazla detayı ortaya çıkartacaktır. Sıklıkla oyunun pay-to-win olmayacağını vurgulayan geliştiricilerin oyunundan sızdırılan görüntüleri hemen aşağıda bulabilirsiniz.


Yukarıdaki videoda yayınlanan 38 dakikalık klibi paylaşık ve bir diğer klip de 5 dakika uzunluğunda. Ona da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Reddit'te yayınlanan videoların oyunun aile ve arkadaşlar testi sırasında sızdırıldığı düşünülüyor. Bildiğiniz gibi son olarak oyun test için geliştiricilerin aile ve arkadaşlarının karşısına çıkmıştı. Buradan daha önce de sızıntılar gelmişti.

Diablo 4 için 40 dakikalık oynanış videosu sızdı

Eğer bugün yarın Half-Life 3 sızıntıları gelmeye başlarsa hiç şaşırmayın. Son zamanlarda bu sızıntı işleri aldı yürüdü. Bakalım daha neler göreceğiz...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 15:30
itemization stat bakımından diablo 3 e benziyor yine grafikler ise fena degil iyide degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 12:47
betaya acsınlar herkese de bizde deneyek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 için 40 dakikalık oynanış videosu sızdı
İlginizi Çekebilir