Blizzard’ın son Diablo Spotlight etkinliğinde Lord of Hatred genişlemesine dair yeni detaylar paylaşıldı. Daha önce Paladin sınıfının geri dönüşü açıklanmıştı ancak Diablo 4 için ikinci yeni sınıfın da yolda olduğu resmen doğrulandı. Diablo 4 bu kez aydınlık temsiller yerine karanlık güçlere yaslanan bir oynanış yaklaşımı sunmaya hazırlanıyor.
Diablo 4 Warlock Sınıfıyla Dengeleri Değiştirecek
Sızıntılarla gündeme gelen Warlock sınıfı artık resmi. Diablo 4 Warlock’ları zincirler, ateş ve doğrudan cehennemden çağırdıkları iblislerle savaşan bir yapı sunuyor. Geliştirici ekip, bu sınıfı oyunun en “heavy metal” karakteri olarak tanımlıyor. Warlock’lar klasik Necromancer’dan farklı olarak iskelet orduları yerine doğrudan iblisleri kullanarak çatışmalara yön veriyor.
Warlock sınıfı Lord of Hatred genişlemesiyle birlikte 28 Nisan’da oyuna eklenecek. Diablo 4 tarafında Warlock’un en güçlü dönemini temsil ettiği belirtilirken, Diablo 2’de ise sınıfın erken dönem demonoloji anlayışını yansıtan bir versiyonu bulunuyor. 5 Mart’ta yapılacak detaylı tanıtımda Diablo 4 Warlock oynanışına dair daha kapsamlı bilgiler paylaşılacak.
Genişleme yalnızca yeni sınıfla sınırlı kalmayacak. War Plans adı verilen yeni sistem, oyunculara bir tür “oyun sonu etkinlik listesi” sunacak. Bu yapı sayesinde oyuncular farklı aktiviteler arasında geçiş yaparak puan toplayacak ve ilgili içerik ağaçlarına yatırım yapabilecek. Böylece hangi içerikten hangi ödülün kazanılacağı daha kontrollü hale gelecek.
Ayrıca yetenek ağaçlarında yapılan değişikliklerle her becerinin farklı element varyasyonları kazanabileceği belirtildi. Bu güncellemelerle Diablo 4’te yapı çeşitliliğinin artması ve sezon bazlı tek tip meta algısının kırılması hedefleniyor. Lord of Hatred genişlemesi, Diablo 4’ü daha derin ama daha erişilebilir bir yapıya taşımayı amaçlıyor.

Yorumlar (6)
Diablo4 için yeterli. Poe2 hayatsızlar için yapılmış bir oyun, diablo4 oyuna gir karakteri kas ve bitir.
Oynanış sistemleri temelden değişmedikten sonra isterse 10 farklı class getirsinler
Aynen dediğin gibi boş boş işler yapiyorlar sadece. Zaten bu şekilde devam ederlerse PoE 2 falan öyle bir fark açıcak ki sonraki diablonun yüzüne kimse bakmaz. Ya akıllarına başlarına alırlar, ya da yok olur giderler.
aynen öyle oyun okadar sıkıcıki , itemler yagmur gibin düşüyor herkezde aynı item var , sarı mavi itemlerin degeri yok , item kasma has vermio , bir item düştümü sevinemiyorsun , skill agacı cok kücük , uniq item olayı yok oyunda
Oyun sonu yapacak bişey yok istedikleri kadar sınıf getirsinler sınıfta kaldilar
Koskoca kasabı(,butcher) cakkal ettikler ??. Oyuna senin de degibin gibi parry sistemi gibi yenilikler getirebilirler.