Diablo 4 envanter sisteminde değişiklik yapılıyor

Tunay Şahin 17.06.2023 - 16:28
Blizzard, hayranların şikayetlerinden sonra oyunda kullanılan mücevherler için envanter sistemi üzerinde değişiklik yapıyor.

Blizzard'ın son oyunu Diablo 4'ün geliştirme ekibi, kısa bir süre önce oyunda bulunan çeşitli mücevherler için ayrı bir depolama alanı eklemek üzere hayranların çağrısını duyduğunu paylaştı. Bu yeni özelliğin küçük ayrıntıları ve yaklaşan diğer Diablo 4 güncellemeleri, ekibin düzenli olarak çevrimiçi yayınlamayı planladığı bir dizi kamp ateşi sohbetinin ilkinde paylaşıldı.

Diablo 4'ün envanter sisteminde değişiklik yapılıyor

Diablo 4'ün Haziran 2023'ün başlarında piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, oyunun lansmanından bu yana hala yüksek bir oyuncu kitlesine sahip olması şaşırtıcı değil. Oyun topluluğundaki birçok kişi, mümkün olan en kısa sürede maksimum seviyeye ulaşarak ve seçtikleri sınıf için Diablo 4'teki en etkili veya güçlü yapıları oluşturarak kendilerini zorluyor.

Blizzard, lansman sırasında oturum açma ve sunucu sorunlarıyla karşılaşılmış olsa da Blizzard, hayran kitlesini kesinlikle aktif tutacak ve video oyunuyla meşgul edecek sürekli düzeltmeler ve içerik güncellemeleri sunma konusunda ayak parmaklarının üzerinde durdu.

Geliştirme ekibinden birkaç kişinin dahil olduğu ilk Diablo 4 Campfire Chat'te, hayranların mücevherleri saklamak için ayrı bir alan çağrısının çoktan duyulduğu ortaya çıktı. Oyun Direktörü Joe Shely'ye göre ekip, oyuncuların mücevherleri edinme ve saklama yöntemlerinde değişiklikler yapmayı planlıyor.

Diablo 4'ün envanter sisteminde değişiklik yapılıyor

Mücevherler, normalde ekipmanların alındıktan sonra bulunduğu karakter çantasında yer kaplamak yerine, otomatik olarak üretim malzemeleri envanterine yerleştirilecek. Bu, oyuncuların çantalarında gerçek teçhizat için daha fazla yer olacağı ve ayrıca zindanlardan kasabadaki sandıklarına ışınlanma ihtiyacını azaltacağı anlamına geliyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2023 09:41
Direk çanta sistemini kaldırın abi daha kolay olsun oyun. Saçma sapan oyun güncellemesinden başka bir şey değil.
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2023 15:32
13:16 sanane arkadaşım senin bu yazdığın yorum ne sanki? Onun yorumu boşsa seninki hayal ürünü. Yorumunda bir talepte istekte bulunmuş. Yorumu onaylayan mal mı, bilmiyor mu bu yorum boş mu dolu mu? Milletin yorumunu değerlendirmek sana mı kaldı?
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2023 13:16
yorum yapmak için yapmasak mı? yorum desen yorum değil eleştiri desen eleştiri değil. ortaya boş birşey
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2023 16:07
Türkçe skillere alışamadım gitti arkadaş. neymiş bu ya :D
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2023 00:30
Hakikaten kolaylık olsun diye bende Türkçe yaptım ama çeviriler Google'dan hallice. Sonradan İngilizcesini daha iyi anladığımı keşfettim :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2023 14:22
Çok yer kaplıyor buda ister istemez ganimetleri üstümüzden atıp devam etmeye zorluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4'te değişiklik yapılıyor
İlginizi Çekebilir