Diablo 4'ten kaçan kaçana: Asmongold da bıraktı

Taylan Bal 26.07.2023 - 16:22
Ünlü Twitch yayıncısı Asmongold, Diablo 4'ün son güncellemeleri sonrasında oyunu oynamayı bıraktı.

Ünlü yayıncı Asmongold, son videolarından birinde Diablo 4'ü artık oynamayacağını duyurdu. Daha önce yayınlarında oyunu keyifle oynayan Asmongold, Diablo 4'ün 1. Sezon güncellemelerinde yapılan değişikliklerden dolayı oldukça sinirlendi ve bazı hayranların da Diablo 4'e olumsuz yorumlar yapmasına neden oldu.

Asmongold, Diablo 4'ü oynamayı bıraktı

Bu, yayıncının Season of the Malignant ile sinirlendiği ilk sefer değil. Geçen hafta, Asmongold son Diablo 4 güncellemesini eleştirerek oyunun genel olarak kötüleştiğini ve daha zor hale geldiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir: Blizzard da Diablo 4 güncellemesindeki hataları kabul etti

Güncelleme ile birkaç yapı olumsuz yönde etkilendi ve düşmanlar farklı yollarla daha güçlü hale getirildi, bu da yayıncının hoşuna gitmedi. Temel olarak, Diablo 4'ün artık çok cezalandırıcı olabileceğine ve artan zorluk nedeniyle oyuncuların daha fazla çaba harcaması gerekeceğine inanıyor ve bu da eğlenceli değil.

Güncellemelerden dolayı inanılmaz sinirlendi

Asmongold Diablo 4'ü eleştirerek oyunu oynamayı bırakacağını duyurdu. Son YouTube videosunda aynı patron tarafından defalarca öldürüldü ve dördüncü kez yenildikten sonra öfkeyle oyunu bıraktı.

Videonun sonunda yayıncı, mekaniğin kötü olduğunu ve artık eğlenmediğini belirterek oyunu oynamayacağını söyledi. Hatta izleyicilerden birine, "berbat" bir oyunu oynamak için durup beklemeyeceğini açıklayarak eleştirilere yanıt verdi.

Asmongold, Diablo 4'ü oynamayı bıraktı

Oyunun geleceğine ilişkin olumsuz tepkiler ve beklentiler

Asmongold'un Diablo 4'ü bırakması, 1.1 güncellemesinden sonra oyunun aldığı olumsuz tepkilerden sadece bir örnek. Season of the Malignant'ın genel karşılama ise karmaşık oldu ve bazı Diablo 4 oyuncuları yan görevler için daha iyi ödüller istiyor.

Birçok oyuncu, yan görevleri tamamlamanın çoğu zaman çaba değerinde olmadığını, çünkü deneyim puanı kazanmadıklarını ve ödül olarak elde edilen eşyaların pek heyecan verici olmadığını dile getiriyor. Genel olarak, mutsuz oyuncu kitlesi, Diablo 4'ün geleceği için iyi bir işaret değil.

Blizzard'ın birkaç yıl sonra bile hala popüler olmasını umduğu bu canlı hizmet, oyuncuları oyunun lansmanından kısa bir süre sonra kızdırmak, topluluk içindeki genel iyi niyeti zedeleyebilir. Şimdi tüm oyuncular yapabilecekleri tek şey, Blizzard'ın gelecek güncellemelerin mevcut sorunları çözüp çözmediğini beklemek.

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2023 09:00
Yaw gerçekten cok gülüyorum bu haberlere.
Adam kendi yaptığı saçma bir build ile kesmediği boss u kesemediği için bıraktı.
ayy end game gelmek zormuş.
Ayy end game de bir şey yokmuş
oyun türü bu ne bekliyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 08:39
karekteri kasmak gerçekten berbat
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2023 13:42
27.07.2023 12:52 ; değil dostum. RPG role yapma oyunu demek her ne kadar aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak bir parçası olsa da bu seçimlik olmalı.
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 12:52
Rpg oynuyorsun .Oyunun amacı karakter kasmak zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2023 13:17
Oyuna iyi falan diyen casual tayfa adama yeni nesil zora gelince bırakıyor falan demiş, adam asmongold :D casual fakir tayfa oyunun endgamede hiç bir amacinin olmadığını anlayamamış daha. Oyun çöp, arpg oyunda loot yok. Unique itemler bomboş. Oyunun en az 2 senesi var. D3de 9999 paragonum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JohnGalt
JohnGalt 28.07.2023 09:06
Çok boş yorumlarda var biraz mantıklı yaklaşanlarda var. POE ve Diablo çok benzer değil. Geçmişte çok daha farklıydı artık bazı açılardan daha çok benziyorlar. D4 kötü bir oyun değil ve POE kitlesi D4 ü zorlaştı diye kötülememeli diye düşünüyorum. Zira POE de karakteri 100 level yapmak çok daha zordu. D4 de bunu sağlamaya çalışıyor gibi geldi bu güncelleme ile. Ben D2 den beri bu tür oyunları oynarım POE yide çıktığından beri oynuyorum. Elma armut gibi çok farklı durumları var POE ve D4 ün. Ben eleştirirsem D4 ü şuan için inventory stash kullanımlarında geliştirilmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum. Bunlar yeni çıkmış bir oyun için normal karşılanabilir. İyiye doğru gidecektir. D4 hikaye anlatımı olarak rakipsiz poe yanına yaklaşamayacak bu konuda. POE de build çeşitliliği açısından çok önde. Ancak yıllarca üstüne koya koya ilerleyen bir oyunla daha ilk sezonunu yaşayan bir oyunu kıyasladığınızı farketmeniz lazım. Yada fanboyluğu bırakmanız lazım diyeyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 11:39
resmen çocuk ya zor diye bırakmak nedir ya zor olacak biraz ki tadı çıksın
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 19:18
zor diye bırakmadı.
oyunun mekaniklerinin rahatsız edici oluşu.
tek başarışının uber lilith kesmek ve onunda ödül vermemesi.
oyundaki buglar.
resistlerin çalışmaması.
bir sürü şey sayıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4'ten kaçan kaçana
İlginizi Çekebilir