Diablo III ek paketi ve Starcraft 2

Mert Günhan 8.11.2012 - 23:50
Blizzard Heart of The Swarm'ı 2013'ün ilk yarısı için itiyor
Activision-Blizzard Çarşamba günü 2012 üçüncü çeyreğinin finansal raporunu yayınladı. Bu rapora göre $841 milyon net geliri olan firma, geçen yıldan daha iyi durumda. Activision Blizzard'ın CEO'su Robert Kotick konuyla ilgili "Performansımızı ateşleyen şey Blizzard'ın Mists of Pandaria'sı ile hala en çok satılanlar listesinde olan Diablo III oldu" derken Diablo III'ün toplam 10 milyon kopyadan fazla sattığını belirtti.

2013'te herhangi bir krize yakalanmamak için oldukça dikkat edeceklerini söyleyen Kotick, konsolların popülerleşmesi ile 2013' ün Blizzard için oldukça tehlikeli bir yıl olacağını söylüyor.

Çarşamba akşamı yaptıkları konferansta Diablo III için yeni bir ek paket duyuran Blizzard, çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi vermezken, 2013 satışlarını 2012'den daha iyi bir halde tutmak için ya StarCraft II: Heart of The Swarm'dan önce ya da sonra piyasaya sürecek.

Bütün bunların yanında Mike Morhaime StarCraft II: Heart of The Swarm'un 2013'ün ilk yarısında çıkacağını söyledi, yeni sosyal eklentiler, farklı online modlar ve pek çok değişiklik ile Heart of The Swarm, StarCraft II'nin üzerine çöken ölü toprağı dağıtacak gibi.

"Uzun vadede interaktif eğlence konusunda dünya liderliğimizi sürdürmekte ısrarcı olacağız" diye ekleyen Kotick son olarak hissedarlarının kar etmeye devam edeceğini söyleyerek bitirdi.

Mists of Pandaria çıktığı ilk hafta 2.7 milyon kopya satmıştı, WoW üyelerinin sayısı ise Ağustos 2012'nin sonu gibi 10 milyonu geçmişti.

Yakında uzaya açılırlar diye düşünüyorum.

Diablo III ek paketi ve Starcraft 2
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo III ek paketi ve Starcraft 2
İlginizi Çekebilir