Diablo III, PvP modu ertelendi!

Batuhan Kavruk 10.03.2012 - 14:05
PvP için biraz daha sabır.. Az daha
Bekle bekle bir türlü çıkmayan Diablo III için önemli bir gelişme daha duyuruldu. Çıkmasına az bir süre kalan Diablo III'ün PvP modu ertelendi. ''Diablo III'ün PvP oynanışı ve sistemi henüz bizim standartlarımıza ulaşmadı'' diye konuşan, Diablo'nun Oyun Direktörü Jay Wilson, üstünde durdukları planı ''PvP Arena sistemini tutmak ve oyunu takip eden bir sonraki pakette yayınlamak'' olarak açıkladı.

Wilson ayrıca ''Sadece PvP için bütün oyunu ertelemenin, campaign ve core solo/co-op içerik modlarını bekleyen diğer bir sürü oyuncuyu bu konuda cezalandıracağını, hissettik.'' dedi ve oyunun içeriğini 'sadece tamamlamaktan ibaret' diye belirtti.

Oyun yayınlandıktan sonra çıkacak olan PvP Modu'ndaki yerler ve düzenler oyunun temasına göre düzenlenicek, ayrıca oyun PvP merkezli achievementlar ve matchmaking sistemi barındıracak.

Heyecanla Diablo'nun artık ne zaman çıkacağını beklerken, hala kesin resmi bir tarih verilmiş değil. Ne yaptıklarına dair gerçekten hiç bir fikrimiz yok. Fakat Wilson'ın ''Bu konudaki teselliyi, yakın zamanda karakterinizi güçlendirdiğinizde,level'ınızı atlayarak ve oyunu tamamen çözdüğünüzde bulabilecekseniz, ve PvP Arena modu geldiği zaman, siz tamamen savaşa hazır durumda olacaksınız'' şeklinde yaptığı açıklmadan sonra, sanırım biraz daha sakinleşebiliriz.

Diablo III, PvP modu ertelendi!
Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo III, PvP modu ertelendi!
İlginizi Çekebilir