Diablo III'ün dağıtımı 2012'nin başında yapılacak!

Murat Halilbeyoğlu 23.09.2011 - 16:06
VG247'den bomba gibi bir iddia!
Yalan mı gerçek mi henüz emin değiliz ancak kaynak sağlam. Ünlü İngiltere oyun sitesi VG247'nin şimdi girdiği yeni ve tek cümlelik bir habere göre Blizzard, Diablo III'ün 2012'nin başında gönderimlerine başlanacağını açıklamış.

Diablo III'ün dağıtımı 2012'nin başında yapılacak!
Diğer kaynakları araştırıyoruz. Gelişmelerle yeniden birlikte olacağız.

Güncelleme:
VG247'nin haberi daha da detaylanmaya başladı. Firmanın açıklamasına göre artık çıkış tarihi daha da netleştiği için beta testi  uzatılacak. Firmanın CEO'su Mike Morhaime "Yaptığımız her oyunda onu oyuncu ile bir an önce buluşturma arzumuz daha da artıyor. Ancak biz Diablo III üzerindeki bunca emeğimizi 'neredeyse hazır' bir oyunu piyasaya sürmek için vermedik" dedi.

"Beta testi çok iyi gidiyor. Önümüzdeki sene Blizzard için oldukça yoğun bir yıl olacak ve umut ediyoruz ki bir o kadar da zevkli geçecek."

Diablo III'ün kapalı beta testi için ek süre tanıyacak olan Blizzard muhtemelen teste birkaç kişi daha ekleyecek. Herhangi bir Blizzard oyunu için Battle.net hesabı açan kişiler kapalı betaya katılma şansı yakalayacaklar.

Ek test aşamaları ve oyunun çıkış planı ile ilgili detaylar ilerleyen tarihlerde Diablo III'ün topluluk sitesinden yayımlanacak.

Bu arada biz haber ile ilgili detayları sizlerle paylaşırken bir okuyucumuz sağolsun resmi siteden açıklamayı bulup bizlere gönderdi.

Diablo III'ün dağıtımı 2012'nin başında yapılacak!
Yorumlar 62
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 17:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo III'ün dağıtımı 2012'nin başında yapılacak!
İlginizi Çekebilir