DICE: Mirror's Edge 2 daha geniş kitleye ulaşacak

Murat Halilbeyoğlu 8.10.2011 - 15:35
Ne yani yapacak mısınız devam oyununu?
DICE yapımcılarından Patrick Liu herkesin merakla beklediği Mirror's Edge 2 için fitili yaktı. Liu sözlerine potansiyel devam oyununun daha geniş bir kitleye ulşacağını belirterek başladı.

Battlefield 3'ün Londra etkinliğinde konuşan Liu "Sanırım bu oyun insanların tekrardan içine girmek istedikleri bir dünya" dedi.

DICE: Mirror's Edge 2 daha geniş kitleye ulaşacak
"Büyük bir hayran kitlesinin bu oyunu beklediğinin farkındayız. Neredeyse tarikat gibi oldular. Biz DICE olarak bu oyundaki güçlü ve zayıf unsurlarımızın da farkındayız, dolayısı ile devam oyunu çıkartmak istediğimizde neyi geliştirmemiz gerektiğini ve bu şekilde nasıl daha geniş kitlelere ulaşabileceğimizi biliyoruz. O yüzden benim şahsi fikrim yeni bir oyun yaparsak tutacağı yönünde."

Konuşmalar oldukça etkilyici ve ümit verici. Bir iptal edilen, bir rafa kaldırılan Mirror's Edge 2 için en sonunda bu kadar olumlu konuşan bir DICE çalışanını görmek gerçekten mutluluk verici. Üstelik ikinci oyunun Frostbite 2 kullanacağı da söylentiler arasında. Kısacası Faith'i aramızda görmek o kadar uzun süremeyebilir. Daha öncesinde Lars Gustavsson ikinci oyun için "aklımızın bir köşesinde duruyor" demişti hatırlarsanız

Bizler inandık siz de inanın.
Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 04:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
DICE: Mirror's Edge 2 daha geniş kitleye ulaşacak
İlginizi Çekebilir