Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory'den ilk video geldi

Hürcan Köse 7.04.2017 - 11:11
Uzun soluklu, güzel bir hikaye bizleri bekliyor
İki ayrı oyun serisine sahip olan Digimon serisi, Digimon World: Next Order ile daha simülasyon benzeri bir oyun yapısı sunsa da Digimon Story serisi ile bizleri sağlam hikayelerle karşılaştıyor. Digimon Story: Cyber Sleuth serisinin ilk oyunu yaklaşık 80 saatlik, zevkli bir deneyim sunmayı başarmıştı.

İlk oyun ile paralel bir hikayeye sahip olacak olan yeni oyun Hacker's Memory de aynı şekilde, sağlam ve detaylı bir hikaye sunmak için geliyor. PlayStation 4 ve PS Vita'ya özel olarak çıkacak olan Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory bu yılın sonlarına doğru Japonya'da çıkacak. Oyun 2018'in başlarında da Batı'da yerelleştirilmiş bir şekilde yayınlanacak.

Oyun için bugün ilk kısa fragman yayınlandı. Tıpkı ilk oyundaki gibi kendine has görselleriyle güzel bir görsel deneyim de yaşatacak olan oyunun hikaye detayları şimdilik belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2017 15:01
Neden pc ye için bu kadar ısrarcılar digimonun dünya capında hatrı sayılır hayran kitlesi var sahsen konsold jrog oynamayı sevmiyorum pc de oynamak daha keyifli ama ne yazık ki oynamaktan mahrum kalıyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory'den ilk video geldi
İlginizi Çekebilir