Dinozor temalı MMO oyunu Path of Titans konsollara geliyor

Batuhan Bolat 26.07.2022 - 18:55
Avustralyalı geliştirici Alderon Games'in yeni dinozor MMO'su Path of Titans Xbox ve PlayStation için geliyor.

Dinozor hayranlarının sevdikleri dev sürüngenler olarak oynamasına izimn veren MMO oyunu Path of Titans konsollara geliyor. Avustralyalı stüdyo Alderon Games tarafından geliştirilen Path of Titans, yakın zamanda PC, iOS ve Android için piyasaya sürüldü.

Path of Titans 27 Temmuz'da konsollara geliyor

Path of Titans konsollara geliyor

Alderon Games, Path of Titans'ın konsollara çıkış tarihini yeni bir fragmanla duyurdu. Fragman'da 27 Temmuz'da oyuna katılacak olan yeni Tyrannosaurs Rex'e de değiniyor. İri bedeni diğer dinozorlara hakim olduğunu gösteriyor olabilir ancak fragmanda ormanın mutlak hükümdarı olmadığını da görüyoruz. İri yarı Triceratops, iyi ayaklı yırtıcıya karşı kendisini koruyabilirken, timsah benzeri Sarcosuchus'un sürpriz bir saldırı yaptığını da görüyoruz.

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile & Jurassic World: Hakimiyet işbirliği duyuruldu

T-Rex'in eklenmesiyle birlikte Path of Titans'ta 27 adede kadar oynanabilir dinozor olacak. Tyrannosaurus ve Sarcosuchus'a ek olarak oynanabilir Etoburlar arasında Allosaurus, Alioramus, Ceratosaurus, Concavenator, Daspletosaurus, Deinonychus, Latenivenatrix, Megalania, Metriacanthosaurus, Spinosaurus ve Suchomimus bulunuyor. Bu arada otçullar arasında ise Amargasaurus, Anodontosaurus, Barsboldia, Camptosaurus, Deinocheirus, Eotriceratops, Iguanodon, Kentrosaurus, Lambeosaurus, Stegosaurus, Struthiomimus, Styracosaurus ve yukarıda belirttiğimiz Triceratops bulunuyor.

Path of Titans PC, Android ve iOS'ta mevcut ve 27 Temmuz'da PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Seriex X/S için çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dinozor temalı MMO oyunu Path of Titans konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir