Dirt 5, bir kez daha ertelendi

Özgür Deveci 8.09.2020 - 11:52
Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yarış oyunu Dirt 5, bir kez daha ertelendi. Detaylar haberimizde!

Geliştirici ve yayıncı Codemasters, DIRT 5'in çıkış tarihini ikinci kez erteledi. Mayıs ayında gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde duyurulan oyunun çıkış tarihi daha önce 5 Ekim tarihinden 9 Ekim'e ertelenmişti. Sonrasında bir kez daha ertelenen oyunun çıkış tarihi 16 Ekim olarak açıklanmıştı. Geliştirici ekip tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi 6 Kasım 2020 tarihine ertelendi.

Codemasters İcra Kurulu Başkanı Frank Sagnier konuyla ilgili "DIRT 5, birçok yerden eleştiri almasına rağmen Gamescom 2020'de En İyi Yarış Oyunu Ödülü'nün sahibi oldu. Gözden geçirilen lansman tarihi, noel döneminde çıkması beklenen yeni nesil konsol tanıtımlarından yararlanmamızı sağlayacak." ifadelerinde bulundu.

Dirt 5, bir kez daha ertelendi

Dirt 5, 6 Kasım'da piyasaya çıkacak

Serinin köklerine saygılı bir şekilde DNA'sını koruyan DIRT 5, DIRT mirasını şimdiye kadarki en cesur şekilde yeni bir bölümde devam ettiriyor. Yeni özellikler, yenilikler ve güncel bir yaklaşım sayesinde DIRT 5, sürekli ilgi çekici anlar yaratabildiğiniz bir off-road yarışı, stili ve kültürü merkezi haline geliyor.

PlayStation StoreMicrosoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 299,00 TL, Microsoft Store'da 197,50 TL ve Steam mağazasında 92,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Amplified sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 409,00 TL, Microsoft Store'da 255,00 TL, Steam mağazasında ise 119,00 TL ödemelisiniz. Bu arada oyunun Amplified sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar oyuna 13 Ekim'den itibaren erişim sağlayabilecek. 16 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri 2020'nin sonlarına doğru yayınlanacak.

Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
GokhanKocaman54
GokhanKocaman54 8.09.2020 17:24
Wrc 8 ve Wrc 9 dan sonra dirt rally serisi ve dirt serisi benim için bitti.umarım wrc nin çıkarmış olduğu derslerden örnek alarak dirt rally 2.0 dan sonra çıkacak olan oyunda kariyer modu yetenek ağacı vs gibi şeylere yoğunlaşıp oyunu daha oynanabilir hale getirirler.
Dirt 1-2-3-4-5 serisi Rally ile alakası olmayan bir seri,daha çok eğlence odaklı off-road tarzı yapımlar.Dirt 5 de güzel durmuyor.
Dirt serisi ve Dirt Rally serilerini bir çatı altında toplayıp hem Rally severler'e hitap edecek hem de eğlence odaklı Off-Road severlere hitap edecek bir yapım yapılmalı.hangi oyunu geliştireceklerini şaşırdılar. 1-2 ay sonra Dirt Rally 3.0 duyurulursa şaşırmam.
Wrc 9 ve 8 şu an için Rally severlerin en iyi oyunu diyebiliriz. Wrc nin geri dönüşünün bu kadar iyi olması biz oyun severler için çok büyük bir şans,
Codemasters da geri kalmamak için kendine çeki düzen verecektir.selamlarım ile.
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 16:18
wrc benim için çocuk oyuncağı ayriyetten tümseklerde araba dağılmıyor bile, kariyer modunu denedim sarmadı ben yarışa atlayıp sürmek istiyorum gereksiz şeylerle uğraşmak değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dirt 5, bir kez daha ertelendi
İlginizi Çekebilir