Dirt 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 24.09.2020 - 11:07
Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan yarış oyunu Dirt 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Codemasters, yarış oyunu DIRT 5 için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda sürücülerin Fas'taki ani hava değişiklikleriyle ve sürekli büyüyen bir kum fırtınasıyla karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Fas yarışları, Super-Light Machines sınıfından araçlar arasındaki Land Rush etkinliğinde geçiyor.


Oyunun geliştirme direktörü Robert Karp yayınlanan video ilgili "Dinamik hava durumunu Fas'taki kum fırtınalarından daha iyi gösteren hiçbir şey yoktur. Oyuncular zaferi yaşamak istiyorlarsa, sıfıra inen görüş mesafelerinde dahi mücadeleye devam etmeleri gerekiyor. Ayrıca oyun Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarında Smart Delivery sisteminden yararlanıyor. Yani oyuncular her zaman en iyi ve en optimize bir şekilde Dirt 5 deneyimi yaşayacak." ifadelerinde bulundu.

Dirt 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Dirt 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı

Serinin köklerine saygılı bir şekilde DNA'sını koruyan Dirt 5, Dirt mirasını şimdiye kadarki en cesur şekilde yeni bir bölümde devam ettiriyor. Yeni özellikler, yenilikler ve güncel bir yaklaşım sayesinde DIRT 5, sürekli ilgi çekici anlar yaratabildiğiniz bir off-road yarışı, stili ve kültürü merkezi haline geliyor.

PlayStation StoreMicrosoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 299,00 TL, Microsoft Store'da 197,50 TL ve Steam mağazasında 92,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Amplified sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 409,00 TL, Microsoft Store'da 255,00 TL, Steam mağazasında ise 119,00 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca oyunun Amplified sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar, oyuna 13 Ekim'den itibaren erişim sağlayabilecek.

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 6 Kasım'da, Xbox Series S ve Xbox Series X için 10 Kasım'da, Google Stadia platformu için de önümüzdeki sene içerisinde piyasaya çıkacak. Oyunun PlayStation 5 sürümü konsolun çıkışıyla birlikte erişilebilir olacak. Oyunu PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında satın alana kullanıcılar yeni nesle ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek. Son olarak oyunun yayınlanan yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 15:35
bu oyundan beklentiler çok düşük hiç heyecanlandırmadı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 14:09
4 le aynı , hatta daha kötü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dirt 5 için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir