Disney, 563 milyon dolar ödedi

Mahmut Saral
Mahmut Saral 29.07.2010 - 10:16
Oyun pazarı gün geçtikçe büyüyor
Dünyaca ünlü Disney, online sosyal oyun firmalarında olan Playdom'u 563.2 milyon dolara satın aldığını duyurdu. Satın alma işlemleri, 2010 mâli yılı sonunda tamamlanacak.

Disney, 563 milyon dolar ödedi
Playdom'un aylık 42 milyonluk aktif kullanıcı kitlesi bulunuyor. Facebook ve MySpace gibi popüler ağlarda faaliyet gösteren firma, Disney'in de desteğiyle daha fazla insana ulaşmayı ve yeni oyunlarla daha kârlı işlere imza atmayı düşünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2023 04:07
Kalan Karakter : 300 Gönder
Disney, 563 milyon dolar ödedi

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×