Disney+ Atatürk dizisine önemli bir oyuncu daha katıldı

Ersin Kılıç 26.04.2022 - 13:25
Aras Bulut İynemli'nin başrolde yer aldığı ve Disney+ servisinde yayınlanacak Atatürk dizisine ünlü oyuncu Mehmet Günsur de katıldı.

14 Haziran'da ülkemizde de yayın hayatına başlayacak olan Disney+ servisinin Türkiye'den çıkan işlere yer vereceği de açıklanmıştı. Hatta bu projelerden biri olan Kaçak dizisinin ilk görüntüleri de geçtiğimiz günlerde basına servis edildi. Türkiye'deki yayın hayatı için sosyal medya hesapları üzerinden geri sayıma başlayan Disney+ Atatürk dizisiyle de büyük bütçeli bir işe imza atmaya hazırlanıyor.

Disney+ Atatürk dizisine Mehmet Günsur da katıldı

Disney+ Atatürk dizisine önemli bir oyuncu daha katıldı

Disney+'ın muhtemelen ülkemiz için en önemli projelerinden biri Atatürk dizisi olacak. Aras Bulut İynemli'nin önderimiz Atatürk'e hayat vereceği dizi için yeni bir oyuncu haberi daha geldi. Ünlü oyuncu Mehmet Günsur'un kadroya dahil olduğu ve bu dizide Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'ye hayat vereceği belirtildi.

Atatürk projesi için resmi olarak açıklanmasa da geçtiğimiz günlerde iki önemli isim daha ortaya çıkmıştı. 6 bölüm olması beklenen bu projede ünlü oyuncu Emma Watson rol alması dışında dünyaca ünlü besteci Hans Zimmer'ın da müziklerine imza atacağı iddia edilmişti. Dizide ayrıca son olarak Netflix platformu için yayınlanan Uysallar dizisi ile karşımıza çıkan Songül Öden'in de Zübeyde Hanım rolünü üstlenmesi bekleniyor.

2023 yılında yayınlanması plnlanan Atatür dizisi için net bir tarih ise henüz verilmedi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2022 17:14
netflixte bir takım yerli dizilerde farkıl bir senaryoda hep bize giydiriyorlar (varlık vergisi falan) Bunda da muhtemelen bi sürü doğru şeyi yapıp kendileri için önemli olanı bir şeyleri yalan yanlış anlatıp dünyaya öyle gösterecekler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2022 06:02
Ufak atın da civcivler yesin.

Emma Watson, Hans Zimmer, Zinedine Zidane, Edson Arantes Naksumento Pele, Bruce Lee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 21:41
Alt başlığı düzeltmeniz rica olunur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ Atatürk dizisine önemli bir oyuncu daha katıldı
İlginizi Çekebilir