Disney+ platformu için Obi-Wan dizisi çekilebilir

Furkan Güler 26.03.2019 - 13:47
Lütfen gerçek olsun!

Bilim kurgu temalı yapımların en çok para kazandıran serilerinden bir tanesi olan Star Wars, son olarak Han Solo filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ana üçleme dışında yan filmler ile seyircilerin karşısına çıkan Disney, her sene bir tane Star Wars filminin vizyona olacağını daha öncesinde sevenleriyle paylaşmıştı. Hayranlar daha sonrasında Disney'den Obi-Wan'ın ana karakter olduğu bir film bekliyordu. Filmle alakalı geçtiğimiz sene sızıntılar yaşansa da, Obi-Wan filmi hiçbir zaman duyurulmadı.

Disney+ platformu için Obi-Wan dizisi çekilebilir

Ancak şimdi ortaya atılan iddiaya göre Obi-Wan karakterine özel bir dizi gelebilir. Netflix'e benzer bir şekilde kendi dizi ve film platformunu kurma kararı alan Disney, Marvel temalı yapımların yanında platformu Star Wars markasıyla da beslemeyi düşünüyor. Hali hazırda iki marka da oldukça güçlü temellere sahip olduğu için Disney+ platformunun Netflix karşısına esaslı bir rakip olacağını tahmin edebiliriz.

Disney+ platformunda Loki dizisinin yayınlanacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Loki'nin üstüne bir de Obi-Wan'ın dizisi çıkarsa, Disney+ daha çıkmadan milyonlarca hazır kullanıcıyı etrafında toplayacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 27.03.2019 10:57
Yıllardır sadece duyduklarınızı yazıyorsunuz, araştırmadan etmeden. The Mandalorian diye bir dizi var, Star Wars evreninde geçecek, Disney +'a çıkıyor. Yani sadece Loki çıkmayacak. Keşke birazcık da olsa araştırıp yazsanız şu yazıları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ platformu için Obi-Wan dizisi çekilebilir
İlginizi Çekebilir