Disney yapımı LEGO Star Wars Holiday Special'ın fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 6.11.2020 - 14:08
Disney Plus tarafından yayınlanacak Lego Star Wars Holiday Special'ın ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Disney Plus tarafından yayınlanacak Lego Star Wars Holiday Special'ın ilk fragmanı yayınlandı. Lego ve Disney ortak yapımı olan komedi ve macera serisi, tüm filmlerden ve televizyon dizilerinden (Hatta Baby Yoda'nın bir görünümünün bile olduğu) Star Wars karakterlerini hızlı ve tempolu bir hikayeye dönüştürüyor.

Yönetici yapımcı James Waugh, EW'ye verdiği röportajda "Bu hikaye A-B tarzında işliyor. A hikayesi, Rey, Poe, Rose ve Finn'in Chewie ve ailesi için şimdiye kadarki en büyük Yaşam Günü partisini yaratmaya çalıştığı Kashyyyk'te, B hikayesi de Rey'in Jedi Tapınağı'nda bilgi aramaya çıkması ve onu filmlerin tarihine götürmesini konu alıyor." ifadelerinde bulundu.

Disney yapımı LEGO Star Wars Holiday Special'ın fragmanı yayınlandı

Disney yapımı LEGO Star Wars Holiday Special'ın fragmanı yayınlandı

Serinin oyuncu kadrosunda Anthony Daniels (C-3PO), Kelly Marie Tran (Rose Tico) ve Billy Dee Williams (Lando Calrissian) karakterlerini yeniden canlandırıyor. Diğer karakterlerin birçoğu ise, The Clone Wars animasyon serisi hayranlarının aşina olduğu seslendirme sanatçılarından oluşuyor. Anakin Skywalker rolünde Matt Lanter, Yoda rolünde Tom Kane, Obi-Wan Kenobi rolünde James Arnold Taylor ve klon askerleri olarak Dee Bradley Baker yer alıyor.

Lego Star Wars Holiday Special, aynı zamanda Holiday Special markasının kurtarıcı bir dönüşünü de işaret ediyor. Çünkü proje, daha önce CBS'de yayınlanan kötü şöhretli 1978 yapımı Star Wars Holiday Special'ın bir halefi olarak karşımıza çıkıyor. Lego Star Wars Holiday Special, 17 Kasım Salı günü Disney Plus'ta yayınlanırken, aksiyon türündeki Star Wars drama dizisi The Mandalorian'ın yeni bölümü 20 Kasım'da gösterime girecek.

Son olarak yayınlanan resmi tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney yapımı LEGO Star Wars Holiday Special'ın fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir