Disney yetişkinlere yönelik filmlerine devam edecek

Ersin Kılıç 7.02.2019 - 11:24
Firmadan sevindirici haber geldi

Süper kahraman ya da benzer tarzdaki filmlerin en çok eleştirildiği noktaların başında tabi ki her yaşa hitap etmeye çalışması geliyor. her ne kadar firmalar gişe kaygısından dolayı bu şekilde hareket etse de ilk Deadpool filmi bir başlangıç yapmış ve R-Rated, yani yetişkinlere yönelik olmasına karşın büyük bir başarı elde etmişti. Tabi Deadpool'un bu başarısı hem 2. filmi hem de bu tarzdaki filmlerin de yolunu açmış oldu. Anlaşılan Disney tarafı açılan bu yolda ilerlemekte kararlı.

Disney yetişkinlere yönelik filmlerine devam edecek

Disney CEO'su Bob Iger yaptığı açıklama ile bu tarzdaki yapımlara devam edeceklerini belirtmiş. Fox filmlerinin Disney'e geçilmesi hakkında açıklama yapan Iger "Yetişkinlere yönelik olan Deadpool gibi filmlerin kesinlikle popüler olabildiğini görüyoruz ve bu işleyişe kesinlikle devam edeceğiz." açıklamasında bulunmuş. Yani Fox filmlerinde kullanılan ve R-Rated olan tonlamanın Disney filmlerinde de kullanılacağını belirtmiş. En azından Avengers gibi filmlerde olmasa da muhtemelen yeni Deadpool ya da X-Men tarafından gelecek benzer filmlerde yetişkin damgası görmeye devam edeceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2019 12:04
Bence foto yanlış. Deadpool'un bir elini daire yapıp diğer elinin orta parmağını daireye soktuğu foto olmalıydı.Bu olmamış :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 17:02
Politik bir karar, tamamen para amaçlı bu yolu seçtiler. Yoksa alacakları tepki umurlarında olmazdı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney yetişkinlere yönelik filmlerine devam edecek
İlginizi Çekebilir