Disney'in Netflix hamlesi diğer ülkeleri kapsamayacak

Ersin Kılıç 10.08.2017 - 17:08
Anlaşma sona erene kadar firmanın yapımları Netflix'te yayınlanmaya devam edecek.
Dün yapmış olduğumuz bir haberde Disney firmasının duyurusundan bahsetmiştik. Disney yaptığı duyuru ile önümüzdeki dönemlerde kendi platformunu kuracağını ve bu bağlamda Netflix'te yer alan yapımların yavaş yavaş geri çekileceğini açıklamıştı.

Bugün ise konu ile ilgili Netflix'ten ülkemizin de içerisinde yer aldığı diğer ülkeleri ilgilendiren başka bir açıklama yapıldı. Yapılan bu açıklamaya göre anlaşılan Disney'in bu hamlesi sadece Amerika'da geçerli olacağa benziyor. yani Disney ve Netflix arasındaki anlaşma, diğer ülkeler için aynı şekilde devam edeceğe benziyor. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

“Disney ile yaptığımız anlaşmalar, ABD dışındaki ülkelerde herhangi bir değişiklik olmadan devam etmektedir. Disney tarafından yapılan açıklamanın yalnızca ABD’deki sinemalarda gösterime giren filmleri kapsadığının altını çizeriz. Bu kapsamda ABD'deki Netflix kullanıcıları, 2018 yılı sonuna kadar sinemalarda gösterime girecek olan yeni filmler de dahil olmak üzere Disney’e ait tüm filmleri, 2019 sonuna kadar Netflix üzerinden izlemeye devam edecektir.

Netflix olarak Walt Disney Company ile Marvel TV alanındaki çalışmalarımız da dahil olmak üzere pek çok farklı alanda işbirliğimizi sürdürüyoruz.”

Disney'in Netflix hamlesi diğer ülkeleri kapsamayacak
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney'in Netflix hamlesi diğer ülkeleri kapsamayacak
İlginizi Çekebilir