Disney'in yeni Mulan sinema filminden ilk görsel yayınlandı

Furkan Güler 16.08.2018 - 10:02
Animasyondan filme dönüştürülen yeni bir yapım daha.

Disney'in son zamanlarda eski markalarını tekrar diriltme çalışmaları devam ediyor. Bu kez sevilen animasyon filmi Mulan'ı bir filme dönüştürme kararı alan yapımcılar, filmle alakalı ilk görseli yayınladı. Çinli oyuncu ve manken Liu Yifei'nin canlandıracağı Mulan karakterinin filmde nasıl gözükeceğini görselden anlayabiliyoruz. 30 yaşında olan tecrübeli oyuncu, yaşını göstermediği için Mulan karakterini rahatlıkla taşıyabilecek gibi gözüküyor.

Mulan filminden ilk görsel geldi

Disney'in yeni Mulan filminden beklenen ilk görsel geldi

Yeni Zelandalı yönetmen Niki Caro'ya emanet edilen film, Çin hanedanlığında Mulan isimli kızın kendini kanıtlama ve asker olma çabasını anlatacak. Ancak animasyon filminde gördüğümüz fantastik karakterlerin filmde olup olmayacağı şimdilik belli değil. Filmin kadrosunda ise Donnie Yen, Jet Li, Gong Li, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Yoson An, Jason Scott Lee, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee ve Chum Ehelepola gibi oyuncular da yer almakta.

Özellikle Rogue One filmiyle milyonlara ulaşan Donnie Yen ve tecrübeli oyuncu Jet Li'nin filmde yer alacak olması, hayranları daha da heyecanlandırdı. Bakalım Disney, nasıl bir yapımla karşımıza çıkacak? Son olarak setten yeni bir fotoğraf da yayınlandı.

Disney'in yeni Mulan filminden beklenen ilk görsel geldi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney'in yeni Mulan filminden beklenen ilk görsel geldi
İlginizi Çekebilir