District 9 yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor

Ersin Kılıç 13.01.2022 - 13:29
Daha önce District 9 ve Elysium gibi önemli filmlere imza atan Neill Blomkamp'ın korku türündeki yeni filminden Türkçe afiş geldi.

Ünlü yönetmen Neill Blomkamp'ın korku türünde olan Demonic ya da Türkçe adı ile Şeytani filmi için yeni bir afiş paylaşıldı. Neill Blomkamp daha önce District 9, Chappie ve Elysium gibi filmler ile karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar biz yıllardır District 9 filminin devamını bekliyor olsak da yönetmen farklı türlerde yazıp yönettiği yapımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. İşte bu filmlerden biri olan Şeytani için yeni bir afiş yayınlandı.

District 9 ve Elysium yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor

Ünlü yönetmeni daha önce bilim kurgu türünde yapımlarda görmeye alışmıştık. Blomkamp ilk defa bir korku türünde yapımla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenlik koltuğuna oturan Blomkamp aynı zamanda  bu filmin senaryosuna da imza atmış. Filmi başrollerinde ise yine Elysium filminde birlikte çalıştığı Carly Pope dışında Chris William Martin ve Michael J Rogers gibi isimler yer alıyor. 28 Ocak'ta ülkemizde de gösterime girecek olan filmin daha önce yayınlanan fragmanı, posteri ve konusu ise şu şekilde;

Şeytani filmi hakkında

Neill Blomkamp son on yılda bilim kurgu sinemasının dünyadaki en yenilikçi yaratıcılarından biri olduğunu kanıtladı. "Şeytani" (Demonic) filminde Blomkamp yönetmenliğin yanı sıra filmin senaryosuna imza attı. Pandemi döneminde çekimleri tamamlanan "Şeytani", yönetmenin üstlendiği ilk uzun metraj korku filmi olarak 28 Ocak'ta vizyona giriyor.

Filmin başrollerinde Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin ve Andrea Agur gibi isimler yer alıyor. Annesi Angela'nın işlediği cinayetler yüzünden hayatı alt üst olan Carly, yaşanan olayları hiçbir zaman unutamamıştır. Esrarengiz bir telefonun ardından Angela'nın doğa üstü olayları inceleyen ve kökeni Vatikan'a kadar uzanan bir klinikte olduğunu öğrenir. Geliştirilen bir simülasyon teknolojisi sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurmayı başaran bu kişiler Carly'i de sisteme alarak gerçek suçluyu bulmak istediklerini söylerler. Carly bu yardım çağrısını yanıtsız bırakmaz ancak olaylar annesinin bir iblis tarafından ele geçirildiğinin ortaya çıkmasıyla sıra dışı bir hal alır.

District 9 yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2022 23:26
Yönetmen resmen kendi yeteneğini ayaklar altına alıyor. Millet District 10 bekliyor bu herif gidiyor abuk sabuk filmler çekiyor. Filmin eleştiri oyları yerlerde sürünüyor. Berbat bir yapım olduğu belli zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2022 15:37
hadi bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2022 14:12
Ya ne şeytanı yaa nerede District 10 ? Christopher 3 yıl sonra dönücem diye söz vermişti 13 yıl oldu 13
Kalan Karakter: 300 Gönder
District 9 yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor
İlginizi Çekebilir