Divinity: Original Sin II'yi yazın konsollarda oynayabileceğiz!

Nagihan Selin İnce 6.04.2018 - 16:49
RYO'ların en sevilenlerinden Divinity: Original Sin II konsollarla tanışıyor
Divinity: Original Sin II, geçtiğimiz yıl yalnızca bilgisayarlar için piyasaya sürülmüş ve büyük bir başarı elde etmişti. Oyuncuların oyunu sevmesinin yanı sıra inceleme puanları da epey iyi olan Divinity: Original Sin II ağustos ayında Xbox One ve Playstation 4 için satışa çıkacak. Bilgisayar üzerinde elde ettiği başarıyı konsollarda da elde etmesi bekleniyor.

Divinity: Original Sin II ağustos ayında Xbox One ve  Playstation 4 için satışa sunulacak

Oyunun konsollara gelmesi ile beraber yeni içerikler, paketler ve bilgisayar platformunda olmayan ekstra özellikle oyuna eklenecek.  Eski tarzdaki rol yapma oyunlarına benzerliği ve grafikleri ile oyuncuların favori RYO'larından olan Divinity: Original Sin II   daha çıkalı 2 ay olmuşken 1 milyon satmıştı, konsollarda satışa sunulması ile büyük bir kitlenin ilgi göstereceği aşikar. Henüz konsolla beraber gelecek yeniliklerin ne olduğu belli olmasa da oyunun piyasaya sürülmesine yakın bunlar da yavaş yavaş açıklanacak.

Firma,  Divinity: Original Sin II'nin ne zaman konsollara geleceği konusunda kesin bir açıklama yapmasa da ağustos ayı gibi geleceğini öngörüyorlar. Biraz daha erken ya da biraz daha geç olması muhtemel elbette. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2018 14:02
Müthiş haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 18:12
Bu oyun GOTY idi ama hakkı yendi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Divinity: Original Sin II'yi yazın konsollarda oynayabileceğiz!
İlginizi Çekebilir