Division'ın yapımcısı Ubisoft'tan ayrıldı

Murathan Özlü 14.03.2022 - 17:05
Division'ın yapımcısı David Polfeldt Ubisoft Massive'den, firma içinde başka bir role kaymak için ayrılmıştı ancak Polfedt Ubisofttan tamamen ayrıldı.

Division'ın yapımcısı David Polfeldt Ubisoft'tan ayrıldı. Polfedt, aslında geçtiğimiz yıl Star Wars, Avatar, The Division gibi oyunları geliştiren Ubisoft Massive'den "firma içinde başka bir role başlamak" amacıyla ayrılmıştı. Ancak Polfedt, Nathan Brown’s Hit Points newsletter'a verdiği röportajda firmadan tamamen ayrılmaya karar verdiğini açıklamış.<

Division'ın yapımcısı David Polfedt stüdyodan ayrıldı

David Polfedt'in başında olduğu Ubisoft Massive stüdyosunun, Ubisoft içerisinde uzun süredir gündemde olan cinsel taciz ve ayrımcılık iddiaları ile herhangi bir bağlantısı yoktu.  Bu yüzden Polfedt'in ayrılışının, üstü örtülmek istenen bir taciz vakası ile ilgili olmadığı ifade ediliyor.

Division'ın yapımcısı
David Polfedt daha önceki bir açıklamasında "düşlediği her şeyi gerçekleştirdiği için doygunluğa ulaştığını" ifade etmişti. Polfedt, Massive'i hep hayal ettiği kadar büyütmeyi ve geliştirmeyi başardığını ve firmadan ayrılacak olsa bile Ubisoft Massive'in üzerinde çalıştıkları projelerin üstesinden geleceklerinden emin olduğunu ifade etmiş.

Polfedt, bundan sonrasında "rüzgar nereye eserse" oraya gideceğini ancak yönetim tarzının 750 kişilik dev bir ekibe değil daha küçük ekiplere uygun olduğunu ifade etmiş.  Ubisoft Massive, Avatar: Frontiers of Pandora ve henüz adı açıklanmayan açık dünya bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyordu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2022 21:13
keşke orada kalsaydı. şimdi nereye mahvedecek acaba...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2022 10:28
Yerinde bir karar olmuş potansiyelini yansıtmayan oyunlardan ve lanet DLC politikası..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Division'ın yapımcısı Ubisoft'tan ayrıldı
İlginizi Çekebilir