Avengers 4'ten sonra hikaye nasıl değişecek? İşte detayları

Furkan Güler 29.11.2018 - 12:25
Marvel'ın gelecek planları merak ediliyor.

Avengers 4 filmi için hazırlıklara devam eden Marvel ekibi, tahminlere göre çok kısa bir zaman sonra ilk fragmanı hayranlarına sunacak. Fragman tarafında Tamer Karadağlı'nın (Iron Man'in Türkçe dublaj sanatçısı) yaptığı paylaşımlar ile Avengers 4 için fazlasıyla heyecanlanmıştık. Ancak Marvel yapımcıları, Avengers ekibinin maceralarını dördüncü filmden sonra da devam ettirecek. İşte bu konuda gelecekte neler göreceğimizi oldukça merak ediyoruz. Geçtiğimiz gün Marvel çatısı altında çalışan yönetmenler olan Russo kardeşler, muhtemel çekilecek olan Secret Wars filmine kadar süper kahraman filmleri çekeceklerini belirtmişlerdi.

Avengers 4 filminden sonra hikaye nasıl değişecek?

Şimdi ise Marvel hayranları, Thanos öldükten sonra yapımcıların planlarında neler var merak ediyorlar. Russo kardeşlerin bahsettiği Secret Wars hikayesinde ise Marvel'ın diğer evrenleri (Marvel Multiverse) bilinmeyen bir güç tarafından birbirine çekiliyor. Paralel evrenler çarpışarak çökmeden önce ana evren olan Earth 616 bunu erkenden farkediyor ve Marvel evreninin zeki kahramanları Iron Man, Dr. Strange, Black panther, Beast ve Bruce Banner gibi karakterler evrenlerin çakışmasını kurtarmak için hazırlık yapmaya başlıyorlar.

Bu süreç içerisinde Thanos'tan alınan sonsuzluk taşları da evreni kurtarmak adına yok ediliyor. Fakat hikayede yapılan tüm bu hazırlıklar bir işe yaramıyor ve evrenler çarpışıyor. Ardından beklenmedik olaylar silsilesi patlak veriyor.

Avengers 4'ten sonra yapımcıların belirtilen bu Secret Wars hikayesini işleyeceği tahmin edilmekte. Yeni bir Captain America karakteri ile yoluna devam edeceği tahmin edilen Avengers ekibinin bir sonraki macerası sizce ne olacak? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2018 13:33
Thor en güçlü avengers
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2018 19:25
x men olmadan secret wars hayatta olamaz,civil war da yaptıkları gibi 10 tane kahraman ile çözemezler işi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2018 16:13
bu secret warsta dr. doom faktörü önemli yer tutuyor, thanosu bile öldürüyordu doom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diyelim ki Thanos öldü, peki ya sonra ne olacak?
İlginizi Çekebilir