DJ Khaled'in oyunculara verdiği konser ile dalga geçildi

Furkan Güler 31.07.2018 - 10:32
Oyuncular konserde çılgınlar gibi eğlendi (mi?)

Geçtiğimiz günlerde rekabetçi FPS piyasasının en çok tercih edilen oyunlarından bir tanesi olan Overwatch için düzenlenen eSpor turnuvasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Finalde oyuncular için sahne performansı yapan DJ Khaled, maalesef bir türlü oyuncuları havaya sokamadı. Tabiri caiz ise kendini sahnede yırtan DJ Khaled, oyuncuların ilgisini çekmek için dans bile etmeyi denedi. Hatta Asyalı küçük bir oyuncu ortaya neler olup bittiğini anlamadı.

Overwatch finalinde düzenlenen konser oyuncuların ilgisini çekmedi

Kendi ortaya koyduğu Wild Thoughts şarkısını söyleyen DJ Khaled, oyunculara göre Overwatch'un ne olduğunu bile bilmiyor. Çünkü etkinlikten bahsederken Overwatch'un nasıl bir oyun olduğunu ve oyuncuların neden Overwatch'u izlediğini bilmeyen Khaled'in "Overwatch me" sloganıyla da internette dalga geçildi.

Muhtemelen Blizzard bundan sonra oyuncuların karşısına tarzı pek belli olmayan bir sanatçı çıkartmaz. Blizzcon 2018'de Video Games Live ekibini, bir önceki sene ise Muse grubunu sahneye çıkartan Blizzard, bakalım bu sene düzenlenecek olan Blizzcon etkinliğinde hangi müzikal şova yer verecek? Son olarak eğer finalleri izlediyseniz sizin konser hakkındaki görüşleriniz neler? Veya bir oyuncu olarak DJ Khaled'in şarkılarını seviyor musunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
5UL3YM4N
5UL3YM4N 1.08.2018 04:18
DJ Khaled'in çokta bi olayı yok ki zaten eşek gibi anırmış, arkadan da şarkıyı açmışlar bu ne abi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2018 11:59
popüler kültürün artıkları bunlar popüler kültürün zaten bir b.k olduğunu düşünür ve blizzardın eski blizzard olmadığını düşünürsek,tencere kapak olmuş,oyuncu gençlere yazık olmuş sadece
Kalan Karakter: 300 Gönder
DJ Khaled'in oyunculara verdiği konser internette olay oldu
İlginizi Çekebilir