DJMAX Respect V erken erişimden çıkıyor

Berat Darıcı 4.03.2020 - 10:28
Neowiz ve Rocky Studio tarafından geliştirilen ritim oyunu DJMAX Respect V, 12 Mart tarihinde Steam erken erişimden çıkıyor.

Neowiz ve Rocky Studio tarafından geliştirilen kaotik ritim oyunu DJMAX Respect V, 12 Mart tarihinde Steam üzerinde erken erişimden çıkıyor. Oyunun çıkışıyla beraber oyuna “Emotional Sense” adında yeni bir indirilebilir içerik de ekleniyor. Bu içerik erken erişim oyuncularına ücretsiz bir şekilde sunulacak. İçerik daha sonra 10 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyunu şu anda Steam üzerinden 265 TL vererek satın alabiliyorsunuz. Oyun daha önce en fazla %20 indirim görmüş ve 212 TL fiyatına düşmüş. Muhtemelen çıkış yaptıktan sonra daha büyük indirim oranları da görecektir. Oyunun yeni içeriği “Emotional Sense” oyuna yeni şarkılar ekliyor. Şarkıların isimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.
“Knowledge System” 
“Cosmic Elevator”
“Real Over Drive”
“Space of Soul”   
“Feel”
“Urban Night”
“Super Lovely”;
“Yo! Max!”

10 yıldan uzun süredir hayatımızda olan ritim oyunu 160'tan fazla şarkı ile tekrardan Steam üzerinde karşımızda. Oyunun ülkemizdeki fiyatı gerçekten bir hayli yüksek. Eğer türü sevmiyorsanız pek tavsiye edemeyeceğim. Eğer oyunun daha önceki oyunlarını oynamadıysanız alışmanız biraz zaman alabilir. Tempoya ayak uydurmak pek kolay değil. Bu türün ülkemizdeki en bilinen oyunu Guitar Hero desem yanlış olmaz sanırım.

DJMAX Respect V erken erişimden çıkıyor

DJMAX Respect V zorluk seviyesi konusunda pek çok ayar sunuyor

Oyuna başlayanlar Freestyle modunda bir yıldız seviyesideki şarkılar ile başlıyor. Seviye atlayıp yeni şarkıların kilidini açıyorsunuz. Eğer en basit şarkılar bile sizi zorluyorsa notaların geliş hızını yavaşlata bilirsiniz. Oyunda zorluğu ayarlamanın birden fazla yolu var. Notaların hızını arttırabilir, zorluğu değiştirebilir ya da basmanız gereken tuş sayısını arttırabilirsiniz. Oyunda tuşlara basma zamanlamanız büyük önem taşıyor. Hata yaparsanız affedilmeyi beklemeyin. Oyun Neowiz tarafından yayınlanıyor.

DJMAX Respect V, 20GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Minimum 4GB RAM, 2GB Nvidia GTX 460 ya da AMD HD 5850 ekran kartına ihtiyacınız var. İşlemci tarafında ise Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz ya da AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz lazım.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun indirilebilir içeriğinin tanıtım videosunu ve çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.

Hardspace: Shipbreaker için yeni oynanış videosu paylaşıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
DJMAX Respect V erken erişimden çıkıyor
İlginizi Çekebilir