Devil May Cry yönetmeni ve ekibi bir kez daha yeni projesini paylaştı

Furkan Güler 15.01.2018 - 15:01
Umarız yeni oyun Devil May Cry çıkar.

Devil May Cry serisi ile oyuncuların sevgisini kazanan (ikinci oyun hariç) Hideaki Itsuno, kişisel Twitter hesabı üzerinden bir kez daha yeni oyunu hakkında paylaşım yaptı. Devil May Cry serisinin yanında Dragon's Dogma'da da görev alan ünlü geliştirici, yeni projesinin çok iyi gittiğini ve oyunculara beklemeleri gerektiğini söyledi. Hideaki Itsuno'nun ne üzerinde çalıştığını henüz bilmiyoruz ancak kendisinin biz oyuncuları heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Devil May Cry yapımcısı yeni oyunu hakkında paylaşımda bulunuyor

Itsuno, benzer bir paylaşımı daha önce de yapmıştı. Yine Twitter üzerinden çalıştığı proje hakkında bahseden geliştirici, umarız yeni Devil May Cry üzerinde çalışıyordur. E3 2017 duyurulan ancak pek fazla ilgi göremeyen oyunun ne olduğu konusunda şimdilik herhangi bir fikrimiz yok. Bu yüzden Devil May Cry hayranıysanız, kendisinin açıklamalarına pek fazla ilgi göstermemenizi tavsiye ediyorum. Yeni Devil May Cry projesine bir türlü başlamayan Capcom'un bu tutumdan ne zaman vazgeçeceği belli değil. 

Muhtemelen yeni oyun önümüzdeki büyük fuarlarda ortaya çıkacaktır. Bu sefer Japon geliştiricilerin elinden çıkması beklenen yeni Devil May Cry oyununu beklerken Bayonetta 3 ile de vakit geçirebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 20:06
Sabırsızlıkla bekliyorum dmc yi
Kalan Karakter: 300 Gönder
DmC yönetmeni bir kez daha yeni projesinden bahsetti
İlginizi Çekebilir