Doctor Strange 2 Rick and Morty'den esinlenmiş

Murathan Özlü 3.05.2022 - 01:42
Doctor Strange in the Multiverse of Madness senaristi Michael Waldron'a göre Doctor Strange 2 Rick and Morty'nin hikaye anlatım tekniğinden esinlenmiş.

Bu cuma vizyona girecek olan Doctor Strange 2 Rick and Morty'nin anlatım konseptinden faydalanmış. Bu ilginç bilgiyi, Doctor Strange in the Multiverse of Madness yönetmeni Michael Waldron ABD merkezli Slash Film bloguna verdiği röportajda belirtmiş. Rick and Morty'nin de senaristliğini üstlenen Waldron, uçuk bilimkurgu konseptlerini seyirciye anlatabilmeyi Rickl and Morty ile öğrenmiş. ve geliştirmiş.

Doctor Strange 2 Rick and Morty ile benzer bir anlatım tekniği kullanacak

Waldron, Rick and Morty ile bilimkurgu yazımınını nasıl geliştirdiğini şu ifadelerle anlatmış:
 
"Rick and Morty bu tarz bir konsept için muhteşem bir kendini eğitme alanıydı. Her hafta, üzerine film çekebileceğiniz bir bilimkurgu konseptini seçip,  ortalama 22 dakika süren bölümlerin ilk 5 dakikasında herkesin anlayacağı seviyeye çekmeye uğraşıyorduk."

Doctor Strange 2 Rick and Morty'den esinlenmiş
Waldron, açıklamasına şöyle devam etmiş:
" Cidden, çılgın bir konsepti hemencecik açıklayıp, 22 dakika sürecek bir bölümde arka plana düşmesini sağlamanız gerekiyordu. Böylece Rick and Morty, karmaşık bilimkurgu konularını seyirciye basit ve eğlenceli şekilde nasıl açıklayacağımı öğrenmemi sağladı."

Michael Waldron, Doctor Strange 2'nin başına yönetmen Sam Raimi ile birlikte getirilmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange 2 Rick and Morty'den esinlenmiş
İlginizi Çekebilir