Doctor Who yeni sezon fragmanı ve detayları duyuruldu

Murathan Özlü 26.07.2021 - 12:24
Doctor Who yeni sezon oyuncu kadrosu ve detayları açıklandı. Yayınlanan fragmanda karakterleri farklı mekan ve durumlar içinde görebiliyoruz.

Comic-Con 2021'in son gününde Doctor Who yeni sezon hakkında bilgiler paylaşıldı.   Dizinin 13.cü sezonunda, 13.cü Doktor rolünde Jodi Whittaker, Yaz rolünde Mandip Gill  ve Dan rolünde de John Bishop, ön plandaki üçlü olarak yer alacaklar. Fragmanda ayrıca, diziye yeni katılacak olan karakter Vinder rolünde Jacob Anderson yer alıyor.  Dizinin yönetmeni Chris Chibnai,l  Vinder hakkında " Arkasında duracağınız bir karakter ama kalbinizi de kırabilir, ondan her şeyi bekleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Doctor Who yeni sezon

Doctor Who yeni sezon detayları

Chibnail dizinin 13.cü sezonunun diğerlerinden farklı olacağını belirtiyor. Bunun sebebi ise dizinin bu sezonunun tek bir hikayeye odaklanacak olmadı. Chibnail " Bölümlerin tamamı ana hikayeye bağlı olacak. Bu sezon, şu ana kadar en fazla tutku duyarak yaptığımız iş olabilir"  ifadelerini kullandı.  Ayrıca 13.cü sezonda tanıdık yaratıklar ile de karşılaşma ihtimalimiz olduğu da ifade edildi..

Dizinin yeni sezonunun resmi çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da  2021 yılı bitmeden çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dizi, Amerika için BBC America ve AMC+,  İngiltere için ise BBC1'de yayınlanacak.  Doctor Who'nun geçmiş sezonlarını HBO Max üzerinden izlemek mümkün.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 21:29
Bu böyle olmaz, yeterince politik doğrucu değil bu dizi. Zenci, obez, eşcinsel ve her nasılsa aynı zamanda Asyalı Doctor Who görmek istiyoruz artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Who yeni sezon fragmanı ve detayları duyuruldu
İlginizi Çekebilir