Doctor Who'nun Spin-Off'undan yeni video geldi

Onur Güner 10.10.2016 - 16:30
BBC yine bizlere güzel şeyler hazırlamış
Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olma ödülüne sahip olan ünlü İngiliz dizisi Doctor Who için uzun süredir yeni sezonu ile alakalı gelişme bekleniyordu. Özellikle ben de dahil dizinin hayranları, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen New York Comic Con'da dizinin yeni sezonuna ait fragman bekliyor iken, İngiliz devlet kanalı BBC, bizleri şaşırtacak bir sürpriz yaptı ve dizinin yeni sezon fragmanı yerine, spin-off dizisinin (yan dizisi) yeni bir resmi fragmanını yayınladı. Class (Sınıf) adında olacak dizi ise yine Doctor Who evreninde geçecek ve konu olarak ise Doktor'un favorisi olan ve hayatında büyük bir yere sahip olan Coal Hill Academy odak noktası olacak.

Doctor Who'nun Spin-Off'undan yeni video geldi
Dizinin başrollerini ise, Katherine Kelly, Greg Austin ve Sophie Hopkins paylaşacak. Ayrıca biricik Doktor'umuz Peter Capaldi ise konuk oyuncu olarak bazı bölümlerde görev alacak. Toplam 8 bölüm sürecek dizinin baş yazar koltuğunda Patrick  Ness ve baş yönetmen koltuğunda ise Edward Bazalgette oturacak.

Henüz konu detayı belli olmayan dizinin ilk bölümü ise 22 Ekim tarihinde BBC Three kanalında yayınlanacak. Umarım biz Doctor Who hayranlarının özlemini bir nebze de olsa gidermeyi başarır.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Who'nun Spin-Off'undan yeni video geldi
İlginizi Çekebilir