Doğal Kahramanlar (Epic) 23 Mayıs'da mobil cihazlarda

Merlinin Kazanı 23.05.2013 - 10:30
Kötünün olduğu yerde iyi de mutlaka bulunur
31 Mayıs’da sinemalara gelecek olan filmi görmek için sabırsızlanıyor musunuz? Size harika bir sürprizimiz var.  Tüm film karakterlerini tanıyarak hikayeyi filmden önce keşfedebilceğiniz resmi oyun 23 Mayıs’ta iPhone, iPad, Android cihazlarda.

Ice Age ve Rio ile aynı stüdyodan çıkacak olan Doğal Kahramanlar (Epic) oyunuyla sizi iyiyle kötünün inanılmaz mücadelelere girdiği sihirli dünyanın içine çekecek.

İyilerin yanında bu mücadeleye katılarak ormanı yok etmek için vargücüyle çalışan kötülere karşı gelin.


Samurai savaşçıları andıran Leafman ile takım kurarak Moonhaven, Wrathowood gibi farklı lokasyonlarda Android ve iOS cihazlarınızda mücadele verebilirsiniz. Ayrıca film resmi oyunu olması sayesinde çizgi film karakterleriyle iletişime geçerek eğlencenin sınırlarını arttırabilirsiniz. Oyunda hem tekli hem de çoklu oyuncu modu mevcuttur. Dünyanın her yanından oyuncuların katkılarıyla kurulcak olan Leafman ordularına meydan okuyarak çoklu oyuncu modunun heyecanını arttırabilirsiniz.

Unutmayın: sizin krallığınız sosyal dünyanız! Mobil telefonlarınız üzerinden Facebook’a veya Gameloft Live’a bağlanarak diğer oyuncularla iletişim sağlayabilirsiniz.

İndirmesi ücretsiz şehir kurma tarzi oyundaki grafiklere bayılacaksınız. Oynaması oldukça rahat olan bu oyunda hakimiyet problem çekmeden tablet veya mobil telefonlarınızda rahatlıkla oynayabilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doğal Kahramanlar (Epic) 23 Mayıs'da mobil cihazlarda
İlginizi Çekebilir