Elektronik cihazlarda görmeye alıştığımız dokunmatik ekranlar günden güne gelişiyor, son haberlere göre bu teknoloji oldukça farklı bir boyut kazanmaya hazırlanıyor. Tokyo'da düzenlenen 11. Uluslararası Nanoteknoloji Fuarı'nda, dokunan kişinin kim olduğunu algılayabilen dokunmatik ekran konsepti ilgi çekti.
Dokunuş Tanıyan Mobil Cihazlar, Çok Oyunculu Dokunmatik Oyunlar Kullanıcıların kendisinden başkasının kullanamayacağı mobil cihazlara ve çok oyunculu dokunmatik oyunlara imkan tanıyacağı düşünülen teknoloji, dokunmatik ekran pazarında bir devrim yaratabilir.
Şimdilik seri üretimi yapılmayan teknoloji, iyi bir yazılım desteğiyle çok önemli yeniliklerin hayatımıza katılmasına sebep olabilir gibi görünüyor. Bakalım bu teknolojiyi sahiplenecek bir firma çıkacak mı, bekleyip göreceğiz.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (6)
Sadece hırsızlar hoş karşılamaz bu technology'yi.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>24.02.2012 00:07:00 - MonoLog demiş ki:</b><br>Bunlar hiçbirşey..</font></td></tr></table><br></center> DAHA BÜYÜK ŞEYLER OLUCAK !
kardeşinle kaos çıkartır
Bunlar hiçbirşey..
düşünsene sende önce annen'bir bakıyim deyip alıyor ve sen daha kullanamıyorsun
faceye girmek isteyen arkadaşına verecen çıldıracak