Dolby Atmos destekli Xbox kablosuz kulaklık duyuruldu

Ersin Kılıç 17.02.2021 - 12:01
Microsoft yaptığı açıklama ile hem fiyatı hem de sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkan yeni bir kulaklık modelini duyurdu.

Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinin çıkışının ardından Microsoft yeni bir kablosuz kulaklık modelini daha duyurdu. 99.99$ fiyat etiketine sahip olan bu kulaklık Dolby Atmos ve DTS Headphone gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Tasarımına baktığımızda da kablosuz olmasının yanı sıra mikrofon desteği, equalizer ayarı, döndürülebilir kulaklık kadranları, ses düzeyini ve oyun/sohbet dengesini sezgisel yöntemle değiştirme olanağına sahip olduğunu görüyoruz. 16 Mart 2021'de satışa çıkacak olan kulaklık ile ilgili Microsoft'un sitesinde yer alan bilgiler şu şekilde;

Xbox Wireless Headset duyuruldu

Bir bağlantı aksesuarı veya sinyal istasyonuna gerek olmadan Xbox konsolunuzla %100 kablosuz bağlantılı, düşük gecikmeli ve yüksek kaliteli sesi deneyimleyin. Gerçekçilik ve sizi tamamen saran ses doğruluğu için Windows Sonic, Dolby Atmos ve DTS Headphone:X gibi uzamsal ses teknolojilerini destekler.

Rahat ve sezgisel tasarım

Ultra yumuşak kulaklıklar, hafif tasarım ve özelleştirilebilir kafaya oturma ayarı sayesinde saatlerce rahat bir şekilde oyun oynayın. Yeni Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklığın döndürülebilir kulaklık kadranları, ses düzeyini ve oyun/sohbet dengesini sezgisel yöntemle değiştirme olanağı sunar. Hızlıca ayarlayın ve oyuna dönün. Tamamen ayarlanabilir mikrofon, kullanılmadığı zaman katlanabilir ve göz önünde durmaz.

Dolby Atmos destekli Xbox kablosuz kulaklık duyuruldu

Son derece anlaşılır sohbet

Ses yalıtımı, arka plan sesini azaltarak mikrofonda sesinize odaklanır. Konuşmadığınız zamanlarda ise otomatik ses kapatma özelliği, iletişim kanalının anlaşılır kalması için mikrofonunuzun sesini otomatik olarak kapatır. Sesi manuel kapatma düğmesi de ihtiyacınız olduğunda size gizlilik seçeneği sunar.

Size uygun tasarlandı

Frekans düzenleyici, bas artırma, otomatik ses kapatma hassasiyeti ve mikrofon izleme düzeyleri gibi ses kontrollerinde ince ayarlar yapmak için Xbox Donatıları uygulamasını kullanın. Xbox Kablosuz radyo üzerinden bir bağlantı aksesuarı, kablo ve sinyal istasyonuna gerek olmadan doğrudan konsolunuzla eşleştirin ve Bluetooth® üzerinden mobil cihazınıza bağlayarak hareket halindeyken müzik dinleyin veya sohbet edin.

Zorlu ortak görevlerde koordine olmak veya çevrimiçi rekabette boy göstermek için en heyecanlı oyun oturumlarına dayanabilen bir mikrofonlu kulaklığa ihtiyaç duyarsınız. Dahili ve yeniden şarj edilebilir pil, 15 saate varan pil ömrü sunar.

Dolby Atmos destekli Xbox kablosuz kulaklık duyuruldu

Xbox kablosuz kulaklık özellikleri

Kutu içeriği: Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık / USB-C şarj kablosu (35,5 cm uzunluğunda)

Sistem Gereksinimleri: Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 bilgisayarlarla kullanım içindir. Desteklenen konsollarda bazı sesli sohbet özellikleri Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold gerektirebilir (üyelikler ayrı olarak satılır). Windows 10 kullanımı için Bluetooth 4.2+, Xbox Kablosuz bağdaştırıcı veya uyumlu USB-C kablosu gerekir. Her biri ayrı olarak satılır.

Malzemeler: Kafa bandı - dışı köpük kaplamalı içi çelik metal bant / Kulak kaplamaları - poliüretan deri ve köpük kaplamalı oval tasarım

Mikrofonlar: iki mikrofona ve mikrofon açıkken Yanan LED'e sahip katlanabilir mikrofon

Hoparlörler: Hoparlör boyutu: 40 mm / Hoparlör malzemesi: kağıt bileşenli diyafram ve neodim mıknatıs / Hoparlör Direnci: 32 ohm / Hoparlör Tepkisi: 20 Hz - 20 kHz

Kontroller: Güç/eşleştirme, ses kapatma, oyun/sohbet ses dengesi kadranı (sol kulaklık), ses düzeyi kadranı (sağ kulaklık).

Bluetooth: Bluetooth sürümü: 4.2 (A2DP, HFP, HSP) / Codec: SBC

Pil: Her şarjda 15 saate varan pil ömrü sunan dahili ve yeniden şarj edilebilir lityum iyon pil. 30 dakikalık şarj süresi yaklaşık 4 saatlik pil ömrü sunar ve mikrofonlu kulaklık kullanılmadığında yaklaşık 3 saatte tamamen yeniden şarj olur.

Ağırlık: 312 g

Sanal Çevresel Ses: Xbox Series X|S ve Xbox One'da Windows Sonic, Dolby Atmos ve DTS Headphone:X gibi Uzamsal Ses teknolojilerini destekler

Xbox Donatıları uygulaması: Frekans düzenleyici, bas artırma, otomatik ses kapatma, LED parlaklığı ve mikrofon izleme ayarlarını yapın

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dolby Atmos destekli Xbox kablosuz kulaklık duyuruldu
İlginizi Çekebilir