Doom 4 ve Rage'i görmeye az kaldı

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Doom 4 ve Rage'i görmeye az kaldı
Efsane id Software tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen QuakeCon organizasyonu, bu sene de binlerce oyuncuyu aynı çatı altında toplayacak. Organizasyonda; yeni duyurular, eğlenceli aktiviteler ve tabii ki ödüllü turnuvalar dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl büyük ödül olarak bir Mustang araba verilmişti. Yine QuakeCon 2009'da Rage'e ait yeni bir video gösterilmişti.

id Software, sitesinde yaptığı duyuruda, QuakeCon 2010'un 12-15 Ağustos tarihleri arasında, Hilton Anatole Hotel - Dallas, Texas'da düzenleneceğini duyurdu.

Todd Hollenshead: "Doom 4'ü göstermiyoruz. Çünkü henüz göstermek istediğimiz düzeydeki görselliğe ulaşmış değiliz" demişti. Bu açıklamanın üzerinden aylar geçti. Doom 4'ün yeni bilgi ve ilk görüntülerinin QuakeCon 2010'da gösterileceği belirtilmişti. Ayrıca Rage için de oynanabilir bir demonun gelmesi muhtemel. id Software, Doom 4'ün her yönden en iyi ve farklı bir FPS olacağını, özellikle şiddet ve görsellik açısında görülmüş en etkili oyun olacağını söylemişti. Doom 4'ün, Doom 3'ün devamı olmadığını da belirtelim.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom 4 ve Rage'i görmeye az kaldı
İlginizi Çekebilir