Doom 4'ün 'ilk gösterim' belirsizliği sürüyor

Mahmut Saral 4.02.2011 - 11:36
id Software'da ses yok
Doom 4 duyurulalı yıllar oluyor, ancak oyun hakkında henüz görsel bir materyal yayımlanmış değil. Bunun sebebini ise yapımcılar, "oyunumuz henüz teknik anlamda olması gereken seviyeye ulaşmadı" diyerek açıklamıştı. Bu nedenle Doom 4, Todd Hollenshead'in 2009 Quakecon organizasyonunda bir sonraki yıl için söz vermesine rağmen, gün yüzüne çıkamamıştı.

Peki bu yıl ne olacak? Yani ağustos ayının ilk haftasında başlayacak olan Quakecon 2011'de. Bethesda ve id Software, bu yıl için oldukça heyecanlı. Her şeyden önce Rage gibi sağlam bir oyun yer alacak organizasyonda. Quake turnuvaları da olmazsa olmaz zaten. Bunların yanına diğer yeni projeler de eklenince heyecanlanmamak için hiç bir neden yok.

Doom 4'ün 'ilk gösterim' belirsizliği sürüyor
Peki ya Doom 4'e ne oldu dersiniz? Bilindiği gibi id, Doom 4 ve Rage için iki ayrı ekip olarak çalışıyor ve Doom 4'ün durumu hâlâ belirsiz. Bir siteye röportaj veren Bethesda yetkililerinden Pete Hines, "id Sofware ile Doom 4'ün her konuda hazır olana kadar gösterilmemesi konusunda konuştuklarını ve bu süreçte beklemeye geçtiklerini" belirtti. Dolayısıyla Hines, "bu yıl E3 veya Quakecon'da Doom 4'ü görebilecek miyiz" sorusuna, net bir cevap vermedi.

Not: Bu arada, geçtiğimiz günlerde 20. yaşını kutlayan id Software'ı tebrik etmeyi de ihmal etmeyelim. Nice yıllara id!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom 4'ün 'ilk gösterim' belirsizliği sürüyor
İlginizi Çekebilir