DOOM Eternal 8 Aralık'ta Nintendo Switch'e geliyor

Ersin Kılıç 1.12.2020 - 10:25
Bu yılın en iyi aksiyon oyunlarından biri olan Doom Eternal'ın Nintendo Switch platformuna çıkış tarihi 8 Aralık olarak açıklandı.

Game Awards 2020'de Yılın Oyunu ve Yılın Aksiyon Oyunu dahil 4 kategoride aday gösterilen, id Software'in övgüler toplayan ödüllü nişancı oyunu DOOM Eternal, 8 Aralık'ta Nintendo Switch'te dijital olarak çıkıyor.

DOOM Eternal, Nintendo Switch'e geliyor

DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus ve Wolfenstein: Youngblood oyunlarının Nintendo Switch sürümlerinin arkasındaki stüdyo olan Panic Button ile ortak geliştirdiğimiz sürümde oyuncular, destansı tek kişilik hikâye modunu ister evde ister dışarıda oynayabilirler.

DOOM Eternal'da, gücünü idTech 7'den alan birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle. Omzuna takılı alev silahın, bileğine takılı bıçağın, yükseltilmiş silahların ve yeteneklerinle gelmiş geçmiş en güçlü iblis avcısı sensin. Nintendo Switch'te, DOOM Eternal için jiroskop kontrollerini kullanarak hedef almanı sağlayan Hareketli Nişan geliyor. Seçeneği, sürükleyiciliğin ve isabetliliğin mükemmel uyumu için analog çubuklarıyla birlikte kullanabilirsin.

Oyuncular ayrıca 2'ye 1 çevrimiçi çok oyunculu deneyim olan BATTLEMODE'da yeteneklerini sınayabilirler. Bu modda tam donanımlı bir DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle, beş maçlık bir karşılaşmada kozlarını paylaşır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
DOOM Eternal 8 Aralık'ta Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir