Doom Eternal, Google Stadia servisinde de oynanabilecek

Ahmet Özçilingir 20.03.2019 - 10:10
Stadia'dan Doom Eternal hamlesi

Geride bıraktığımız gün itibariyle duyurulan Google'ın bulut tabanlı yayın servisi Google Stadia için oyun duyuruları gelmeye başladı. ID Software'in geliştirdiği yeni Doom oyunu Doom Eternal, bulut tabanlı yayın servisi Google Stadia için de gelecek. Doom Eternal'ın Google Stadia'da hangi çözünürlükte ve kare saniye oranında çalışacağı da açıklandı.

Doom Eternal, Google Stadia servisinde de oynanabilecek

Doom Eternal, Google Stadia için duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, Doom Eternal 4K çözünürlükte ve saniyede 60 kare oranıyla Google Stadia'da oynanabilecek. Doom Eternal, Google Stadia'da HDR destekli olacak.

GDC 2019'da duyurulan Google'ın yeni oyun servisi Google Stadia gündeme bomba gibi düştü. Gündem ana maddesi haline gelen bulut tabanlı yayın servisi, tartışmaları da alevlendirdi. Google Stadia oyun dünyasını kökünden değiştirecek mi yoksa belirli ülkelerde geçerli olan tüm oyuncuları kapsamayan teknolojik bir gelişme olarak mı kalacak bunu zaman gösterecek. Google Stadia'nın resmi çıkış tarihi henüz verilmedi. Servisin 2019 yılında hizmete girmesi bekleniyor. Google Stadia ile birlikte duyurulan kontrolcü için de henüz  çıkış tarihi bilgisi paylaşılmadı. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 11:55
Bu oyunun gerçek olarak cikis tarihini bilen varmı acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2019 15:31
Düşünce olarak güzel lakin internet hizi hangi ülkelerde ne durumda bizde içler acısı bulut tabanlı bir oyun ne kadar akıcı olabilir altyapısı hazır olmadan zor internetin yoksa oyunda yok demek.Oynasanda oynamasanda para ödiyeceğin bir sitem.Sana kart çıkmıştı bir ara pc de onun sonu gibi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal, Google Stadia servisinde de oynanabilecek
İlginizi Çekebilir