Doom Eternal güncelleme detayları belli oldu

Ersin Kılıç 16.05.2020 - 12:48
Oyuna birçok yenilik ekleyecek olan Doom Eternal'ın ilk indirilebilir içerikleri ile ilgili detaylar Bethesda tarafından paylaşıldı.

Bu yılın en başarılı aksiyon oyunlarından biri olan Doom Eternal için ilk içerikler geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bethesda yaptığı açıklama ile birlikte oyuna gelecek olan güncellemelerin detaylarını paylaştı. Firmadan yapılan açıklama şu şekilde;

Doom Eternal güncelleme detayları belli oldu

DOOM Eternal'ın ilk resmi güncellemesi geldi! Güncellemede Empowered Demons (Güçlendirilmiş İblisler), Series 3 Etkinliği, tek oyunculu hikâye güncellemeleri, BATTLEMODE değişiklikleri ve çok daha fazlası var.

1. Güncelleme ile birlikte gelecek yeni özelliklerin ve güncellemelerin bir kısmına göz atın:

·         Empowered Demons- Oyuncuları öldüren iblislerin güçlendirilmiş halleriyle savaşarak öldürülen Slayer'ların intikamını alın. Bu iblisler size zorlu bir mücadele sunacak; onları yendiğinizde büyük miktarlarda kaynak elde edecek ve etkinlik için bonus XP kazanacaksınız.

·         Series 3 Etkinliği- DOOM Eternal Series 3 etkinliği bugün başlıyor. Precious Metals (Değerli Metaller) isimli etkinlik oyunculara MC Pain Master Collection da dahil olmak üzere toplayabilecekleri parlak yeni kozmetik eşyalar sunuyor! Oyuncular doğrudan BATTLEMODE veya Hikâye modunu oynayarak ya da haftalık görevleri tamamlayarak etkinlikte ilerlemek için XP'lerini kazanmaya başlayabilir.

·         Tek Oyunculu Modda Oyun Keyfini Arttıran İyileştirmeler- Oyun çıktığından beri oyunculardan gelen geribildirimlere kulak veriyoruz ve 1. Güncelleme ile birlikte en sık duyduğumuz bazı sorunları giderdik. Bu değişikliklerin arasında iblislerle ilgili eğitimlerin genişletilmesi, sualtındayken düşey düzlemde dash (atılma) özelliğini kullanabilme ve yüzerken alınan zehir hasarının azaltılması bulunuyor.

·         BATTLEMODE Güncellemeleri- BATTLEMODE deneyimini geliştirecek pek çok özellik ekledik:

o   BATTLEMODE'da ölen oyuncular artık onları neyin öldürdüğünü gösteren bir ölüm raporu görebiliyor.

o   Oyuna kendini adamış oyuncuların ön plana çıkması için prestij yıldızları artık oyuncu kartlarının altında görünüyor.

o   Gecikme ve lag sorunları giderildi.

o   Eğitimler artık BATTLEMODE'u ilk defa oynayan tüm oyunculara gösteriliyor.

o   Azami seviyedeki oyuncular için Echelon Leveling özelliği.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal güncelleme detayları belli oldu
İlginizi Çekebilir