Doom Eternal Nintendo Switch sürümü çıktı

Ersin Kılıç 9.12.2020 - 10:27
2020 yılının en iyi aksiyon oyunlarından biri olan Doom Eternal, daha önce belirtildiği gibi 8 Aralık itibari ile Nintendo Switch için çıktı.

Game Awards 2020'de Yılın Oyunu ve Yılın Aksiyon Oyunu dahil 4 kategoride aday gösterilen DOOM Eternal, Nintendo Switch platformuna da geldi. Bethesda'nın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve oyunun Switch versiyonu için yayınlanan çıkış fragmanı şu şekilde;

Doom Eternal Nintendo Switch'e geldi

DOOM Eternal, şimdi Nintendo Switch’te oynanabilir. DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus ve Wolfenstein: Youngblood oyunlarının Nintendo Switch sürümlerinin arkasındaki stüdyo olan Panic Button ile ortak geliştirdiğimiz sürümde oyuncular, destansı tek kişilik hikâye modunu ister evde ister dışarıda oynayabilirler.

DOOM Eternal'da, gücünü idTech 7'den alan birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle. Omzuna takılı alev silahın, bileğine takılı bıçağın, yükseltilmiş silahların ve yeteneklerinle gelmiş geçmiş en güçlü iblis avcısı sensin.

Oyuncular, jiroskop kontrollerini kullanan bir kontrol seçeneği olan Hareketli Nişan ile hedef almalarını geliştirme seçeneğine sahipler. Bu seçenek, sürükleyiciliğin ve isabetliliğin mükemmel uyumu için analog çubuklarıyla birlikte kullanılabilir.

Oyuncular ayrıca 2'ye 1 çevrimiçi çok oyunculu deneyim olan BATTLEMODE'da yeteneklerini sınayabilirler. Bu modda tam donanımlı bir DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle, beş maçlık bir karşılaşmada kozlarını paylaşır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2020 10:18
Ekran zaten küçük bir şey birde grafikleri kısmışlar bu oyun oynanmaz nintendo ile sırf ceplerine biraz daha para girsin diye yapmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal Nintendo Switch sürümü çıktı
İlginizi Çekebilir