Doom Eternal için aksiyon dolu yeni oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 12.06.2019 - 11:53
Doom Eternal Steam'de ön siparişe açıldı

Doom Eternal ön siparişe açıldı. E3 2019'a özel yeni oynanış videosu yayınlandı. id Software'in geliştirdiği Doom Eternal, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia için 22 Kasım 2019'da yayınlanacak. Yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Doom Eternal için yeni oynanış videosu yayınlandı

Doom Sternal Steam'de de ön siparişe açıldı. Doom Eternal Standart sürüm 349 TL'den satışa sunuldu. Doom Eternal Deluxe Edition ise 449 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar. Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

Unholy Trinity
İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

BATTLEMODE
id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal'ın aksiyon dolu yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir