Doom Eternal'ın Invasion Mod'u askıya alındı

Aleyna Yıldırım 7.07.2021 - 15:55
Diğer oyuncuların istilası üzerine kurulu olan Doom Eternal Invasiın modu yapılan açıklamaya göre askıya alındı

Çıkışından bu yana durmadan geliştirilen ve güncellenmeye devam eden Doom Eternal'ın Invasion Modu, pandemi sürecinden dolayı ertelendi. İnvasion mod ile birlikte diğer oyuncuların oyununa dahil olabilecek ve düşmanları kontrol edebilecektik. Dark Souls'un İnvasion mekaniğinden ilham alarak tasarlanan bu mod kulağa oldukça iddalı geliyordu.

Doom Eternal'ın yeni modu Horde Mod olacak 

id Software'ın geçtiğimiz günlerde yayımladığı blog yazısına göre stüdyonun dünya genelinde devam eden pandemi nedeniyle uzak bir çalışma ortamına girmesi, İnvasion Mod'un ertelenmesinin en büyük sebeplerinden birisi oldu. Bu sebeplerden ötürü İd Software ekibi çabalarını Horde Mod'a ve gelecek olan çok oyunculu Battlemod'un yeniden yapımına odakladı.

Doom Eternal'ın Invasion Mod'u askıya alındı

Aynı zamanda İd Software, Doom Eternal oyununa ekleyececkleri mod ile ilgili '' Oyunda aradığınız çeşitlilik ve mücadeleden daha fazlasını sunucağından eminiz. Ek olarak daha rekabetçi, bir dizi oynanış,yeni bir harita, denge güncellemesi ve  rütbe tabanlı bir yapı içeren Battlemod'un yenilenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.'' eklemelerde bulundu. İd Software, Ağustos ayında düzenlenecek olan QuakeCon'da Doom Eternal oyunun geleceği ile ilgili oyuncularala daha fazla bilgi de paylaşacak.

Bethesda'nın Microsoft ailesine katılmasıyla birlikte Xbox Game Pass sistemine eklenen Doom Eternal arık daha fazla oyuncu ile buluşuyor. Ayrıca bu hafta  Xbox Series X|S, PS5 ve PC için yeni nesil yaması piyasaya sürüldü,Unutmayın ki Doom evreninde anlatılacak daha çok hikaye var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 19:03
Çok güzel bir yazı olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal'ın Invasion Mod'u askıya alındı
İlginizi Çekebilir