Doom Guy'ın gerçek ismi açıklandı: Doom Guy!

Alparslan Gürlek 12.10.2020 - 12:08
Doom oyunlarının baş kahramanının gerçek ismi sonunda belli oldu. Bir hayran Twitter'dan sorduğu bir soruyla olayı aydınlığa kavuşturdu. İsmi Doom Guy.

id Software'in kurucu ortağı John Romero, en sevilen FPS oyunlarından birinin gizemli sırrını nihayet çözdü. Hayranların uzun yıllardır merak ettiği gizemli Doom Guy'ın gerçek adının... Doom Guy olduğu ortaya çıktı.

Evet, Doom Guy'ın gerçek adı Doom Guy

Twitter üzerinden meraklı biri, hayranlarına sorular sormayı seven John Romero'ya doğrudan bir soru iletti. Yıllar boyunca karaktere verilen birçok isimden hangisinin doğru olduğunu teyit etmek amaçlı sorduğu sorunun yanıtını çok ilginç şekilde aldı. "Hala Doom Guy'ın adının B.J Blazkowicz, Flynn Taggart, John Kane veya ne olduğunu bilmek istiyorum" şeklinde sorduğu soruya Romero basitçe cevap verdi, "Doom Guy'ın adı Doom Guy".

Doom Guy'ın gerçek ismi açıklandı: Doom Guy!

Doom Eternal'in yakında çıkacak olan DLC'si The Ancient Gods: Part One bağımsız bir oyun olarak satın alınabilecek. Bu yeni macerayı almakla ilgilenen ancak temel oyuna sahip olmayan -veya sahip olduğu halde hikayeyi henüz bitirmemiş olan- hayranların 20 Ekim 2020'de piyasaya sürüldüğünde aksiyona katılabilecekleri anlamında geliyor.

"Oyun boyunca kaç kişinin oynadığına baktığımızda büyük bir yüzdeye sahibiz -2016'dan daha yüksek- bu yüzden her zaman buna bakarsınız ve oyuncuların oyununuzda ne kadar ileri gittiğini görürsünüz" Doom Eternal yönetici yapımcı Marty Stratton açıklaması böyleydi. "DLC'nin olabildiğince çok insana ulaşmasını istediğimiz için bu çok önemli. Aslında DLC'yi satın almak ve oynamak için Doom Eternal'e sahip olmanıza bile gerek yok."

Doom Eternal Hakkında

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan efsane Doom serisinin şimdilik son oyunudur. Şeytanlarla savaştığınız her anı ayrı bir aksiyon taşıyan ve "asla durmadan" bir şeyler öldürdüğünüz bir FPS oyunudur. Aynı zamanda insanların çok üstüne düşmediği ancak güzel bir hikayesi de vardır. Oyun ilk kez 2020 yılıunda PC, PS4, Stadia, Xbox One, Nintendo Switch için çıtkı ve PS5, Xbox Series X için de gelecek. Doom serisinin beşinci ana oyunudur ve kendisinden önce gelen Doom'un (2016) devamı niteliğindedir. Doom Eternal ile ilgili incelememizi okumak için buraya, ön inceleme yazımızı görmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 16:13
doom guy onun ünvanı gerçek ismi doom slayer !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2020 13:18
Doom eternalın içinde altyazılarda doom guy bir şey derse ismi "doom guy" söyledi olarak gözüküyordu zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2020 13:15
Doom slayer onun ünvanı/niteliği, ismi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2020 05:43
Doom slayer değil miydi???
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2020 21:27
Ana oyunu daha şimdi bitirdim. Yemin ederim başım ağrıdı. Adamların harcadığı emek her saniyenin hakkını vermiş. Dlc çıkınca oynarmıyım bilmiyorum. Benim bu firmadan asıl beklentim wolfenstein serisine doğru düzgün bir final oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Guy'ın gerçek ismi açıklandı: Doom Guy!
İlginizi Çekebilir