Doom II ve Diablo II'yi birleştiren oyun: Doomiablo

Mehmet Atilla Turan 21.08.2017 - 11:36
Kelimeye alışmak biraz zaman gerektirebilir.
Hiç Diablo II ve Doom II'nin birleşmesi ile ortayan çıkan oyunu merak ettiniz mi? Biz de nasıl bir oyun ortaya çıkacak derken YouTube kullanıcısı "DolloM", bu projeyi çoktan gerçekleştirmiş bulunmakta. Yapımın ilk versiyondaki oynanışı aşağıdan izleyebilirsiniz.


Görüldüğü gibi Doom II'deki haritaların, karakterlerin, düşmanların ve silahların bulunmasıyla beraber Diablo II'deki izometrik kamera açısına sahip. Sadece bunla kalmayıp Diablo II'deki RPG elementlerini de oyuna katan DolloM, iki klasik ve efsanevi yapımı kolayca birleştirmiş gibi görünüyor. Tabii oynanış olarak birkaç eskiği bulunsa da, yapımcı bunları ilerki versiyonlarda geliştirmeyi planlıyor.

0.1.0 aşamasında olan yapımın ise topluluğa açık bir şekilde bırakıp bırakılmayacağı ise halen bilinmiyor. Yapımcı, şu an sadece YouTube videosunun yorumlarından geri dönüş almakla beraber daha yapacak çok değişiklik olduğunu belirtiyor. Yani farklı versiyonlarının yakında geleceği belli, fakat belirli bir indirme linki veya oyunu topluluk ile paylaşılacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Yine de hayranlardan birinin melez oyun üzerinde çalışması sevindirici.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2017 13:32
doom un artwork ü gpl lisansına sahip değildir. ondan dolayı bu modu çıkaramazlar .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 21.08.2017 13:22
Doom oynamak istersem Doom'u oynarım, Diablo oynamak istersem Diablo'yu oynarım. Ne gerek var böyle atraksiyonlara. Ama ortada sonuçta bir emek olduğu için de arkadaşları kutluyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom II ve Diablo II'yi birleştiren oyun: Doomiablo
İlginizi Çekebilir