Doom'un yaratıcısı John Romero'nun ücretsiz oyunu Sigil yayınlandı

Ahmet Özçilingir 3.06.2019 - 12:10
Buram buram nostalji kokan oyun

Doom serisinin yaratıcısı John Romero'nun geliştirdiği Sigil yayınlandı. Doom'un resmi olmayan 5. bölümü niteliğindeki Sigil ücretsiz indirilebilir durumda. John Romero'nun internet sitesi Romero Games internet sitesinden indirilebilen Sigil'de  dokuz ayrı oyun modu bulunuyor. Co-op oyun modunun da yer aldığı Sigil Doom'un ruhani devamı gibi görünüyor. Sigil oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Doom'un yaratıcısı John Romero'nun ücretsiz oyunu Sigil yayınlandı

Sigil'de hikaye Doom'un 4. bölümünden devam ediyor. Dünya canavarlarla doludur ve sizin göreviniz ise her zaman olduğu gibi cehenneme ışınlanmak dünyaya dönmeden önce şeytani yaratıklarla yüzleşmek. Oynanış görüntülerine bakacak olursak Sigil'in nostalji tutkunları için yapılmış bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Buram buram nostaljik Doom kokan oyunun her kesime hitap edecek bir oyun olmadığı bir gerçek. Oyuncuların kendi Doom bölümlerini yapmasını sağlayan Doom Builder ile geliştirilen Sigil ücretsiz olarak yayınlandı. ÜNlü gitarist Buckethead'ın özel soundtrack'inin de yer aldığı özel sürümün yer aldığı paket ise 7,5 dolardan satılıyor. Doom ve John Romero hayranları Sigil'e yoğun ilgi gösterdi. Oyunun kutulu sürümü kısa süre içinde tükendi. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2019 21:34
Bugün bitirdim. Kesinlikle orjinal oyunun havasında. Alıp oynayın. Shred wad ile oynarsanız güzel müziklerle oynama imkanınız oluyor.

Romero baba yapmış.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2019 20:07
Bunun yanında zaman makinasıda yapmışmı??! 1990 larda oynamak ilginç olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom'un yaratıcısı John Romero'nun ücretsiz oyunu Sigil yayınlandı
İlginizi Çekebilir