Dört gün süren Gaming İstanbul maratonu tamamlandı

Merlinin Kazanı 4.02.2020 - 11:56
Gaming İstanbul, dört gün boyunca on binlerce katılımcıyı ağırladı.

Gaming İstanbul’da Mount & Blade II Bannerlord, Team Death Match karşılaşmaları ile oyuncularla buluştu. Aynı zamanda fuarda yer alan Conan Exiles oyununun yakında Türkçe versiyonunun yayınlanacağı da fuarın sürprizlerindendi. Bu yıl ilk kez fuara dahil edilen ‘Mobil Oyun Alanı’ ve aileler için büyük kolaylık sağlayan ‘Çocuk Oyun Alanı’ gibi bölümler ise farklı zevklere sahip pek çok insana keyifli alternatifler sundu.

Dört gün süren  Gaming İstanbul maratonu tamamlandı

Gaming İstanbul Direktörü Cevher Eryürek: ‘Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Gaming İstanbul’u başarıyla tamamlamış olmaktan gurur duyuyoruz. Ben kendim de bir oyun sever olarak en başından beri nasıl bir fuar görmek istiyorsam Gaming İstanbul’un da o şekilde kurgulanması için çalıştım ekibimle birlikte. Türkiye özellikle genç nüfusun da fazla olmasından kaynaklı çok ciddi bir potansiyele sahip. Türkiye’de 30 milyon oyuncu var ve biz 7’den 70’e tüm bu insanların gitmek isteyebileceği bir fuar yarattık. Her yaştan, her ekonomik düzeyden katılımcımız var.

Özellikle kadın ve aile ziyaretçi sayısının bu kadar yüksek olması bizi çok mutlu ediyor. Oyun severlere farklı sürprizler ve farklı deneyimle yaşatabilmek için her yıl daha fazla çalışıyoruz. Bu süreçlerde yanımızda olan katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdiden çalışmaya başladığımız GIST 2021’de yine birçok sürprizle oyun severlerle buluşacağız.’ dedi.

Maximum Gaming Epic sponsorluğunun yanında Redbull, Monster Energy, Aral Game, Omen by HP, Overgame, Zocco’s, Bahçeşehir Üniversitesi, Turkish Airlines, Kuasar Bilişim Teknolojileri, Küçük Pixel Dükkanı, Migros, Tosla, Aerosoft, Terra Pizza, YeniTelco, Nimo TV, Indomie, TaleWorlds, Funcom, ASUS RoG, Intel, MSI, Logitech ve Gizala gibi firmaların bulunduğu, yeni oyunların tanıtıldığı, birbirinden eğlenceli cihazların oyun severlerin beğenisine sunulduğu ve aynı zamanda ödüllü turnuvaların yapıldığı Gaming İstanbul, şimdiden 2021 hazırlıklarına da başladı.

Basın Bülteni

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
raptorcengiz
raptorcengiz 6.02.2020 16:52
Geçen sene Ankara'dan katılmıştım ve pişman olmuştum, bir daha gitmeme kararı almıştım. Giden arkadaşlara soruyorum, yine rezaletmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 20:00
inanılmaz vasat bir organizasyondu. neden yapmışlar onu da anlamadım. yerli indie oyunlar rezil, aral vardı. aral neden oradaydı ki? oyun mu yapıyor bu adamlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 17:23
Türkiye’de 30 milyon Oyuncu var deniyor fakat ne yazık ki çoğu firma Oyunlarını Türkçe çıkarmıyor. Kimse bana dil öğren demesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dört gün süren  Gaming İstanbul maratonu tamamlandı
İlginizi Çekebilir