DotA 2 oyuncuları çok kızgın

Ceyda Doğan 4.11.2013 - 10:31
Nerede beklediğimiz duyuru Valve?
Halloween etkinliğini birçok video oyununun farklı bir şekilde sunduğunu düşünürsek, işin eğlenceli kısmı bir hayli artıyor. Özellikle halloween etkinliğinden geri planda kalan bir oyun var ki, birçok oyuncuyu kızdırmış durumda; DotA 2.

Valve bir süre önce duyurusunu yapacağını söylediği ancak sonrasında yapmadığı Diretide'ını, hala geri planda tutmaya kararlı gibi duruyor. Sezonluk bir etkinlik olan diretide, oyuncuların Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinden mesajlarının yağmasına neden oldu. Barack Obama'nın Facebook sayfasından tutun, DotA'nın kendi sayfası bile bu konuyla ilgili trollenmeye başlandı.

DotA 2 oyuncuları çok kızgın
İşin daha da komik yanı, birçok DotA takipçisi etkinliğin duyurulmamasından kaynaklı kızgınlıklarını farklı şekillerde gösteriyorlar ve hatta bazı firmalar bu olaydan etkilenmeye devam ediyor. Nasıl mı? Volvo isimli bir firma Valve ismine olan yakınlığı yüzünden bir oyuncu tarafından "Neden Diretide'ı yapmıyorsunuz?" şeklinde trollendi. İşte Volvo ile yapılan konuşmanın ses kaydı.


Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
DotA 2 oyuncuları çok kızgın
İlginizi Çekebilir