DotA 2'ye en sonunda o da geldi!

Hakan Bozdemir 28.01.2014 - 15:27
Şeytanların korkulu rüyası
DotA 2'nin New Bloom Festivali'nde ikinci güne geldik ve Valve bizlere Terrorblade'i sundu. DotA 2'nin lore'una göre yağmacı bir şeytan olan Terrorblade diğer şeytanların kalplerine korku salıyor. Ancak Şeytan efendilerinden (Demon Lords) çaldıktan sonra cehennemdekiler için ayrı bir cehennem olan Foulfell'e hapsediliyor. Kaderini kabullenmek yerine ruhunun ona bakabildiği bir ayna karşısında yansıması üzerine kendini geliştiriyor ve dünyaya bu yansımayı salıyor.

Terrorblade karakteri oyun içindeki özellikleri içinde Reflection, düşmanının iki yansımasını çıkartıp ona saldırtabilen, Conjure Image, destek için kendi yansımasını çıkartabilen, Metamorphosis, yakın dövüş yeteneklerini uzak dövüşe çevirerek güçlenebilen, Sunder, sağlığını başka bir kahraman ile değiştirebilen yetenekler bulunacak. Oyuncular, Terrorblade'e özel The Fractal Shard of Inner Abysm adlı Arcana eşyası ile güçlendirmeler yapabilecekler. 6 Şubat'tan bu mümkün olacak.

The New Bloom güncellemesi ayrıca Dota 2'ye Random Ability Draft adında yeni bir mod ekleyecek. Bu mod 11. seviyede açılacak. Random Ability Draft'ta oyun her oyuncuya rastgele bir kahraman atayacak ve bütün yetenekleri bir havuzda toplayıp oyuncuların buradan sırayla yetenek seçmesini sağlayacak.

New Bloom etkinliği siteden yayınlanmış olsa da henüz aktif değil.

DotA 2'ye en sonunda o da geldi!
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 18:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
DotA 2'ye en sonunda o da geldi!
İlginizi Çekebilir