Dövüş oyunu Dead or Alive'nın 6 çıkış tarihi belli oldu

Ahmet Özçilingir 10.09.2018 - 15:50
Dead or Alive ne zaman çıkacak?

Koei Tecmo'nun sevilen dövüş oyunu Dead or Alive 6'nın çıkış tarihi bir video ile duyuruldu. Dead or Alive 6, 15 Şubat 2019'da yayınlanacak. Koei Tecmo, bu duyuru haberi ile birlikte bir de yeni video yayınladı. Yayınlanan videoyu aşağıdaki video oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

KOEI TECMO'nun Dövüş oyunu Dead or Alive'nın 6 çıkış tarihi açıklandı

Koei Tecmo'nun sevilen dövüş oyunu Dead or Alive serisinin yeni oyunu Dead or Alive 6, 15 şubat 2019 tarihinde, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak. Koei Tecmo henüz oyunda bulunacak olan karakter listesini yayınlamış değil. Ancak çıkış tarihi duyuru videosunda bazı tanıdık yüzleri de görmek mümkün. Dead or alive 6, 3 boyutlu grafikleri, 2 boyutlu dövüş mekaniği ile dikkat çekiyor.

Daha önce geliştiricilerden bilgilere göre Dead or Alive 6'da gerçekçi göğüs fizikleri olacak. Yapımcılar oyundaki göğüs fiziğine büyük önem veriyor. Dead Or Alive 6'da bunun için yeni bir motor kullanılacak. Yapımcı firma, daha önceki oyunda abartılı bir göğüs fiziği kullandığı için eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 19:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dövüş oyunu Dead or Alive'nın 6 çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir