Dr Strange 2 son fragmanı yayınlandı

Murat Oktay 5.05.2022 - 17:06
Dr Strange 2 son fragmanı, filmin yayına girmesinden bir gün önce Twitter üzerinden yayınlandı. Scarlet Witch'in son hali ve Zombi Doktor'a ilk bakışı atıyoruz.

Marvel 4. Faz filmleri arasında yer alan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi yarın sinemalarda gösterime giriyor. Bugün ise Dr Strange 2 son fragmanı yayınlandı. Videoda Doktor'un geçmişinden bugüne kadar yaptıklarının sonuçlarının nereye ulaştığını görüyoruz.

Dr Strange 2 son fragmanı Twitter'dan yayınlandı

Doktor Strange geri dönüyor. Geçtiğimiz son hafta bir sürü video yayınlandı ancak bunlara son bir video daha eklenmesi gerekiyordu ki o da bugün geldi. Yarın beyaz perde de gösterime girecek olan film, kahramanımızın çoklu evren macerasını konu alıyor. Film hakkında ortaya atılan tüm teori ve sızıntıların gerçekliğini öğreneceğimiz yapımda, daha önce ortaya çıkan Charles Xavier'li Illimunati ile de tanışacağız.

Dr Strange 2 son fragmanı Twitter'dan yayınlandı

Doctor Strange in the Multiverse of Madness son fragmanı

Dr Strange 2'nin konusu

Strange, her şeyin değiştiği bir dünyayı yeniden kurmak için müttefiki Wong, Yüce Büyücü ve Yenilmezlerin en güçlü Scarlet Witch'i Wanda'dan yardım ister. Ancak insanlığın ve tüm evrenin üzerinde, artık yalnızca onların gücüyle yapılamayacak korkunç bir tehdit belirmektedir. Daha da şaşırtıcı olanı, evrendeki en büyük tehdidin tıpatıp Doctor Strange'e benzemesidir. Ya da bize şu ana kadar anlatılan bu. Filmi izledikten sonra çok daha farklı sebep ve sonuç ilişkileri ile karşılaşabiliriz.

Eğer diğer MCU filmlerini henüz izlemediyseniz ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, sizler için hazırladığımız detaylı Marvel filmleri izleme sırası içeriğimize de göz atabilir, yapımlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dr Strange 2 son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir