Dr. Strange yeni Thor Ragnarok fragmanında boy gösteriyor

Ersin Kılıç 17.08.2017 - 14:24
Thor Ragnarok'un uluslararası fragmanında yepyeni sahneler bulunmakta
Yayınlanan ilk fragmanı ve akabinde Comic Con fuarında gelen posterleri ile merakımızı cezbeden Thor Ragnarok için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Infinity War'a bağlanması sebebiyle de beklentinin büyük olduğu filmin uluslararası fragmanı yayınlandı.

Öncelikle yazının bundan sonrası Dr. Strange filmi ile ilgili spoiler olabilir. O yüzden henüz izlemediyseniz, koşarak uzaklaşın.

Uluslarası fragmanın ilk dakikaları uzun süredir bilinen ama bir türlü gözükmeyen bir karakteri karşımıza çıkarıyor. Hatırlarsanız Dr. Strange filminin ekstra sonlarından birinde karşı karşıya gelen bu ikili, muhtemelen filmin ortalarında da bu muhabbetin devamı ile karşımıza çıkacak. Fragmanın daha sonrasında ise önceki tanıtım videolarında gözükmeyen bazı sahnelere de yer verilmiş.

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins ve Idris Elba gibi deneyimli aktörleri izleme şansına erişeceğimiz filmde ayrıca Mark Ruffalo, Cate Blanchett ve Karl Urban gibi önemli isimler de bulunuyor. Taika Waititi'nin yönettiği filmin 3 Kasım'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. Bu yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2017 05:21
hulk 2 filmindeki hulkun karizmasına bakın. bir de marvelin çizdiği hulkun'a bakın bu bildiğin goril gibi bir şey sürekli kambur duruyor şişman göbekli dar omuzlu hiçbir karizması yok. hulk 2 filminde omuzları geniş ve vücudundaki her kasın ayrıntısı belliydi sinirlendiğinde karizma oluyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2017 16:51
Hulk Spartacus deki Crixus' u anımsatıyor :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dr. Strange yeni Thor Ragnarok fragmanında boy gösteriyor
İlginizi Çekebilir