Dragon Age 2, Aksiyon ve Fanteziyi Birleştiriyor

Merlinin Kazanı 9.07.2010 - 18:30
Dünyanın çehresi sonsuza kadar değişecek...
Bir Electronic Arts Inc. stüdyosu olan, dünyanın önde gelen video oyun geliştiricilerinden BioWare™, Dragon Age™ 2’nin Bioware’in Edmonton’daki stüdyosu tarafından geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Dragon Age 2, Game Informer, G4, IGN ve SpikeTV tarafından 2009’da “Yılın RYO’su” seçilen, üçlü platinyum satış rakamlarına ulaşan Dragon Age: Origins’in devam oyunu. Dünyanın lider RYO geliştiricisi Bioware, Dragon Age 2 ile türde yeniden devrim yaratıyor ve oyun evrenini daha fazla aksiyon, yeni savaş sistemi ve çok yönlü, dinamik bir hikaye ile dolduruyor. Dragon Age 2 Yıkım’da hayatta kalan ve Dragon Age evreninin çehresini sonsuza kadar değiştirecek bir kahraman olacak Hawke’ı konu alıyor. Yeni oyunun Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar ve eğlence sistemi ve PC için 2011 Mart ayında piyasada olması planlıyor.



“Geçen yıl piyasaya çıkan Dragon Age: Origins, BioWare’in 15 yıllık geçmişindeki en büyük başarılarından biriydi ve EA’in 28 yıllık geçmişinin en başarılı yeni fikri mülklerinden biri oldu,” diyor Electronic Arts Kıdemli Başkan Yardımcısı ve BioWare kurucu ortaklarından, Grup Genel Müdürü Dr. Ray Muzyka. “Dragon Age 2 bir yandan epik bir hikaye anlatırken, diğer yandan türe aksiyon anlamında yepyeni bir yön kazandıracak. Dragon Age serisinin bu yeni ve cesur evrimini hayranlarımıza paylaşacak olmak bizi son derece heyecanlandırıyor."

“Dragon Age 2 ile Dragon Age evrenine heyecan verici, yeni bir giriş noktası yaratırken, orijinal oyunun hayranlarının da bu dünyaya aşina olduklarını hissetmelerini sağlayacağız,” diyor Dragon Age 2 İdari Yapımcısı Mark Darrah. “Dragon Age: Origins’in elde ettiği büyük başarıyı sağlayan şeyleri daha da ileri taşırken, daha dinamik bir savaş sistemi sunuyor, grafikleri geliştiriyor ve dünyamızdaki en önemli hikayeyi anlatıyoruz.”

Dragon Age 2, oyuncuları meteliksiz bir mülteciyken kazandığı güç sayesinde Dragon Age dünyasındaki en önemli karakter haline gelen Hawke rolüne sokuyor. Yıkım’da hayatta kalmış, Kirkwall Şampiyonu olmuş olan Hawke’ın güçlenişinin ardındaki efsane, gizemlerle ve rivayetler dolu. 10 yıllık bir süreci anlatan yeni hikayede oyuncular zorlu ahlaki seçimler yaparak, en ölümcül müttefikleri etraflarında toplayarak, şan ve servet kazanarak ve tarihteki yerlerini sağlamlaştırarak öykünün anlatımına yardımcı olacaklar. Dünyanın sonsuza kadar nasıl değiştiğine dair hikayeyi, oynama şeklinizle siz yazacaksınız.

Dragon Age 2, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar ve eğlence sistemi ve PC için geliştiriliyor. Dragon Age 2 hakkında daha fazla bilgi için www.DragonAge.com adresindeki sayfamızı ziyaret edebilir, bizi www.twitter.com/dragonage Twitter adresinden veya https://www.facebook.com/home.php#!/DragonAgeOrigins Facebook adresinden takip edebilirsiniz.

Basın bültenidir

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age 2, Aksiyon ve Fanteziyi Birleştiriyor
İlginizi Çekebilir